aynısını yha 1.offline mode 2.dead usb 3.manuel flash 4.factory setting 5.ctr 308 i kaldır 6.use ini ye tıkla 7.telefonun rm kodunu bul tıkla 8.flash bitti![]()
kullandığım telefon 5800 v52.0.007 red sürümü nawifirm progarmını indirdim normal cfw atarken 3 dosya vardı bunda fazla dosya var nasıl yapıcam jafla
eder, farkı anlamaz ki(çok teknik birisi değilse. Bu telefonlarda fw atma sayacı yok bildiğim kadarıyla,yeni çıkan android tabanlı telefonlarda var ki onu da sıfırlama yöntemi var, konudan alakasız oldu ama...peki geri orj yazılımıda döndüm diyelim garanti kabul edermi öyle ?
). Her halukarda garantiye girer orjinal fw yüklerseniz. Tabii yazılımsal bakımdan, extra bir fiziksel bir şeyi varsa bilemem.
Silenone'ın dediği gibi yaparsan olacaktır.... Daha detay için yukarıda verdiğim linkin ilk mesajında resimli anlatım var. Yapacağın sadece navifirm ile orjinal fw dosyalarını(hepsini) indirip linkte anlatıldığı gibi cfw dosyalarını değil de orjinal dosyaları koyman ve use ini'yi seçip "52.0.007 Turkey" kodunu bulman.
eder, farkı anlamaz ki(çok teknik birisi değilse. Bu telefonlarda fw atma sayacı yok bildiğim kadarıyla,yeni çıkan android tabanlı telefonlarda var ki onu da sıfırlama yöntemi var, konudan alakasız oldu ama...). Her halukarda garantiye girer orjinal fw yüklerseniz. Tabii yazılımsal bakımdan, extra bir fiziksel bir şeyi varsa bilemem.
![]()

hiç uğraşma derim ben, blackstar v52'yi dene. Adam zaten yapmış herşeyi senin için. Ne uğraşıyorsun mod falan yüklemeye...madem öyle şimdi telefonun orj. yazılımına sadece mod ekleyerek yüklüycem eyw![]()
Tabi sen bilirsin yine de
evet ederpeki geri orj yazılımıda döndüm diyelim garanti kabul edermi öyle ?
arkadaşım, sen benim yazdıklarımı okumuyorsun sanırım?!!!! verdiğim linkte jafla nasıl fw atılacağı, neyi nerey koyman gerektiği resimlerle anlatılıyor ya... Daha neyi soruyorsun anlamadım. İndir o 7 dosyanın hepsini. Sonra linkte de anlatıldığı üzere( o linkteki ilk mesajı okusan her şey çözülecek ama...)
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356
klasörüne kopyalamak.Eğer yok ise oluşturun.... klasörün içinde eski cfw dosyaları varsa silin.
Sonrası yine linkte resimlerle anlatıldığı şekilde aynı.
Hatta ve hatta eğer şu anki versiyonun 52.0.101 değilse indir ordan blackstar fw'i, direkt oalrak orda yapılanları uygula.
Haa bak arkadaş doğru söylemiş, nokia software update ile yap ki JAF ile 5 dakikada hallolacak işin yarım saat sürsünnokia software uptader ile güncelleme arat yeni yok tekrar yüklensin mi diye sorar zaten yükle sonra format at tamamdır. Ama program görmezse daha önceki yazanları yap boşuna uğraşmamış olursun ben bu şekilde orjinal yapmıştım ovi suite değil ama dediğim program olacak ovi c6 olarak görebilir o zaman sıkıntı olur