V51 cfw yi V52 ile değiştirilebilinir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.JoKeR.

.JoKeR.

Üye
    Konu Sahibi
V51 cfw yi V52 ile değiştirilebilinir mi?
arkadaşlar belki forumda bu konu vardır ama ben yine de size danışmak istiyorum elimde v51 cfw var ancak benim telefonum v52 olduğu için yükleyemiyorum bunu değiştirme imkanım var mı bulduğum cfw çok güzel ancak hiç bir yerde v52 olanını bulamıyorum işin ehli arkadaşlardan cvp bekliyorum yardımcı olursanız çok sevinicem...

Hepinize İyi FoRumLar.... .JoKeR.

fnldstntn

Üye
Telefona Downgrade yapamassin fakat elindeki cfw v52 ye uyderabilirsin....Ama nasil yapildigini bilmiyorum forumda cfw yapan arkadaslar var onlara danisabilirsin...

.JoKeR.

.JoKeR.

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim benim bildiğim downgrade eski sürüme geçmek demek yanlış biliyorsam söle. ancak ben eski sürüme geçmek istemiyorum zaten elimdeki v51 sürümlü cfw yi v52 olarak değiştirmek istiyorum böle bişeye imkan varmıdır?

maktama

maktama

Üye
kardeşim benim bildiğim downgrade eski sürüme geçmek demek yanlış biliyorsam söle. ancak ben eski sürüme geçmek istemiyorum zaten elimdeki v51 sürümlü cfw yi v52 olarak değiştirmek istiyorum böle bişeye imkan varmıdır?
eğer elinzdeki cfw sürümünün v52 olanına geçmek istiyorsanız o cfw sürümünün v52 olanı çıkmışsa indirip telefona fw atarsınız. yok v52 tabanlı başka bir cfw'ye geçmek istiyorsanız onda da sorun yok, geçebilirsiniz. ama elinizdeki v51 cfw'yi v52'ye çevirmek diye bir şey yok.
Telefonunuzda v52 tabanlı fw kurulu ise sadece v52 uyumlu cfw(orjinal v52 tabanlı cfw, c6'nın v52 için port edilmiş bir cfw'i gibi) kurabilirsiniz.

SilentOne

SilentOne

Üye
maktama arkadaşıma katılıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt