v5.1'e geri dönmek istiyorum mümkün mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
furkann20

furkann20

Üye
    Konu Sahibi
v5.1'e geri dönmek istiyorum mümkün mü?
Nokia 5800 xpressmusic telefonumu v5.2 ye güncelledim ama pişman oldum. Birçok yazılım hatası ile karşılaştım. v5.1'e nasıl geri dönebilirim?

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
v52 çok daha iyi v51 den 5800 gibi telefonlar downgrade kabul etmiyor bunu yapmanın bi yolu var bi forumda görmüştüm fakat çok riskli hiç tavsiye etmem telefonun bidaha açılmayabilir sen en iyisi v52 den memnun değilsen v52 cfw lere bak onlar çok daha iyi sistem modifikasyonları bölümünden bulabilirsin.

furkann20

furkann20

Üye
    Konu Sahibi
evt hard format atılması gerekiyormuş o da garanti dışı kalmasına bile sebep olabiliyormuş, peki önerebileceğin bir cfw var mı?

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
meshuliyet Ka l etmem İşlemi Yapan Kişi Sorumludur

Downgrade nasıl yapılır

Gerekli Dosyalar

C6 V20 COr + Uda + Rofs2
Yüklenecek yazılımın Örnek V51 yazılımının C00 + Rofs2 + Rofs 3

Nfse ile Öncelik Yüklenecek Yazılımın COr dosyasını Açın Tüm Dosyaları bi Klasöre Yedekleyin
Daha sonra Rofs2 dosyasını Açın tüm Dosyalarını Cor Dosyalarını Attığınız Yere Yapıştırın Tümüne Evet deyip Değişimi onaylayın
daha daha sonra Rofs3 dosyasını Açıp İçindeki Dosyaları cor ve rofs2 dosyalarının olduğu yere yapıştırın değişimi, onaylayın

son olarak C6 V20 rofs2 dosyasını açın hangisi olursa fark etmez Açılan Rofsun içindeki tüm dosyaları silip Yüklenecek yazılımın Dosyalarını
Kopyalayın Kopyalama Bitince yazılımı Kapatın

Jaf dan C6 v20 cor udası düzenlediğiniz Rofs2 ile yükleyin

İşlem Bu kadar ....

Bu şekilde biraz karışık olabilir anlamayabilirsin ama tavsiye etmem deneme bence flashını yakarsan telefonun kullanılamaz hale gelir.

--------------- Ekleme ---------------

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...tam-ekran-menu-kasma-yok-hata-yok-446212.html

ben bunu kullanıyorum çok da memnunum bi bak istersen.

furkann20

furkann20

Üye
    Konu Sahibi
o zaman cfw yükleyeyim diyorum ama onlara da pek güvenemiyorum gizlilik açısndan

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
merak etme bu forumda güvenlikle alakalı bi sorun yaşamadım hiç cfw yükliyince telefonun hack lenir bu herkesi korkutuyo hack olunca nolcak falan diye kötü bişi deil gizli klasörlere erişimi açar buda uzmanlar için sen çok fazla bilmediğin dosyalara girmezsen xplore gibi bi programdan veya değişiklik yapmazsan hiçbişi olmaz ayrıca sertifika hatası diyen unsigned uygulamalarıda bu şekilde rahatça yükleyebilirsin şüphen olmasın orda anlatımı falan var teker teker doğru bi şekilde yap herşeyi sonra telefonun eskisinden çok daha iyi olucak ;)

furkann20

furkann20

Üye
    Konu Sahibi
telefona hard format atmamız gerekiyormuş bu da çok tehlikeli atmazsak olmaz mı ???

maktama

maktama

Üye
telefona hard format atmamız gerekiyormuş bu da çok tehlikeli atmazsak olmaz mı ???
Telefona hard format atmanın tehlikeli olduğu saçmalığını kim söyledi sana, ve sen nasıl inandın buna?!?!? Hard format: kırmızıtuş+yeşiltuş+foto çekim tuşu+power tuşlarının hepsine baslı tutulmasıyla atılr ve tehlikesi falan yoktur.
Ha senin dediğin telefona fw atmak ise evet riski vardır ama yapman gerekenler açıkça belirtilmiştir bu forumda, anlatılanları uygularsan hiç bir sorunun olmaz.
Benim önerim blackstar v52 cfw'dir. Forumda araştır, bulursun.

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
hard format teklikeli bişi deil pc ye format atmak gibi içindeki herşeyi silip yeni gibi yapar telefonu tabi yapmadan önce bilgilerini rehber falan da dahil yedeklemen gerek daha sonra hard format at hiçbi zararı yok pc ye virüs girince formatlanır onun gibi bişi veya yeni windows yüklerken sende yeni fw atcan sonuçta

SilentOne

SilentOne

Üye
vsiyon düşürmek çok tehlikeli ve v52 de hem bütün sorunlar düzeltildi

Utk4n*

Utk4n*

Üye
Downgrade de biRşeyi yanLış yaparSan teLefonun fLashını yakarSın sonRa serviSten aLırSın teLefonunu :D.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt