v3i ye müzik atamiyorum...yardim!

Sponsorlu Bağlantılar

notyetktu

Üye
    Konu Sahibi
v3i ye müzik atamiyorum...yardim!
ne yaparsam yapayim olmuyor.sinirimden telefonu parcaliycam daha telefonda muzik dinleyemedim yaaa delirdim.hep ayni hatayi veriyor.ne denediysemde olmuyor.suruculeri silip yeniden yukledim.hafiza kartina defaslarca format attim.itunesi bilgisayardan aciyorum solda telefon cikiyor.libraryden sarki secip surukleyip soldaki telefonun uzerine birakiyorum once phone is updating do not disconnect diyor 20-30 sn sonra hata veriyor "v3i mobile phone" cannot be updated.the disk could not be read from or written to" diye.hicbisey anlamadim.illa itunes programindan mi atmamiz lazim.direkt hafiza kartina kopyala yapistir yapsak telefondaki itunes bulamiyor mu parcalari.yaa bende motorola l7 vardi hazfiza kartindaki mp3leri telefonda itunesle bulabiliyodu yaa

Exalans

Exalans

Üye
dostum durum biraz karışık ama anladığım kadarıyla v3 ünde yazılımla ilgili bir problem var update olmaya çalışıyor fakat başaramıyor ve i tunes den atmanın sebebide mp3 leri farklı formata çevirebilir çözüm olarak önce hafıza kartına telefon üzerinden format atmayı dene yine olmazsa telefona servisten yeni yazılım atmayı deneyebilirsin

ismail.oskay

Üye
bilgisayara telefonu bağladığında senin hafıza kartını itunes un görüyor olması lazım görmüyorsa atamassın ayrıca telefonunda bağlantı kısmında data fax mı hafızakartı mı seçili bunlara dikkat etmelisin

bzkrtylnz

Üye
müzik atamıyorum yardımmmm

cinn

cinn

Üye
kardeş bende yeni aldım motorola v3i yi ama bende öyle bi sorun yok hafıza kartını kart okuyucuya takıyorum ekiyle beraber audıo klasörüne kopyala yapıştır ve bu kadar sonra açıp dinliyorum

nihat_0025

Üye
cinn kardeş o dedıgın şekilde bende atıyorum müziği çalıyorda fakat telefonun kapagını kapatınca müzikde kapanıyor ve telefonun kapagını acık tutarak dınlemek ıstedıgımde ıse müzik bitince dıgerıne gecmıyor..ama i tunes kısmına data kablosuyla attıgım zaman tam anlamıyla muzik dinleyebiliyorsun arkadaş onu soruyor aynı sorun bendede var..kıracagım telefonu..bende i tunesi ilk kurdugum zaman pc ye telefona dırek hiç bir işlem yapmadan muzikleri atıyor yanlız kendı kafasına göre müzik atıyor.. istemedıgım müzikleri..istedıklerımı atmak ıstıyorum hata verıyor..müzikler i tunes kısmına atılıyken hafıza kartını pc ye takıp baktım hafıza kartında 2 klasör var biri audio klasörününde içinde bulundugu mobile klasörü diğeri ise i tunes..ben bu itunesin içerisine girdim bişey gözükmüyor sonra klasör seçeneklerinden gizli dosyalarıda göster seçeneğini seçtim ve müzikleri gördüm sanırım müzikler bir işlemden geçmiş çünkü isimlerinin başına karışık halde büyük harfle yazılar gelmiş (örnek:ADGFH orhan gencebay_dil yarası)bu şekilde bende bu şekilde yazılar yazarak direk hafıza kartından atmak istedim görmedi..bu durumu çözebilen olursa helal vallahii

EREN0625

Üye
arkdaslar bılgısayardan cep telefonuna muzık vesayire bişey yollarken eger hata ile karşılaşıyorsanız blutotun ftp ayarlarına girin ordan ayarlaryın bendede oldu denedım faydasını gordum:)

gsmtknk

Üye
ya bu v3i ye muzık nasıl atılıyor ve hafıza kartına format nasıl atılıyor telefondan ama

tugce151515

Üye
ya benım telefonum s3600 2mb hafıza kartı aldım dun yni aldım telefonumu vodafone bayınden aldım ama turkcell hattım muzık yklıcem hafıza kartına 9 tane alıo adam büsssürü atabilirsn demisti dgerleri gosterılmıyor feln ytmıo bseler dıo anlamadm bıde ınternet ayarlarında sebeke yok diyo delircm ya duzelmıo bı turlu

mikrotbl

Üye
Ya bnmde teLefonm motoroLa v3i faKt itunes e müzik atamıyorm. Çok uqraştm ama oLmuyor Lütfen yardm edin

Üst Alt