V360 yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dj_yare

Üye
    Konu Sahibi
V360 yardım
Merabalar;
Bende V360 var..Telefonumda oyunlarda midlet uygulaması yüklü değil diyor..Birde telefonumu bilgisayara bağlıyorum lakin telefonumu tanımıyor..Bağlantı ayarını data/fax yapıyorum sürücü okumuyor, hafıza kartı yapınca hafıza kartını gösteriyor..Ne tema nede oyun yükleyemiyorum..Yardımcı olursanız sevinirim..

portal_of_glory

Üye
motorolanın driverlerini yüklemen lazım googleden ararsan bulursun bu arada hafıza kartını okuyorsa oylede oyun yükleyebilirsin hafıza kartının kjava bölümüne gir indirdiğin jar yada jad oyunlarını oraya at ondan sonra telefonda java bölümünü aç en altta yeni yükle var orayı aç orda yüklediklerin var yükle ve oyna

ramazan65

Üye
olmuyor görünmüyor hiç birşey

hillside058

Üye
bendede aynı problem var usb kablosu data olacak diyorlar, hafıza kartındanda oyun falan yükleyemedim

maho aganız

Üye
hafıza kartını seçin açın içindeki mobıleyi açın içinde kjavaya atın .jar olacak büyük ihtimal programsız midlet yükleyemezsin

s1e2m3i4h5

Üye
arkadaşım benimde bir sorunu var v360 da telefona oyun yüklemekte sorun olmasada oyunlarda büyük sorunlar oluyor mesela gameloftu örnek alalım oyunlarını yüklüyorum fakat joystickte aşağı tuşu orta tuş olarak algılıyor böylece aşağı tuşunu kullanamıyorum bazı oyunlarda okadar sorun çıkarıyor ki oyunu silmek zorunda kalıyorum oyunların %50 si böyle silmek zorunda kalıyorum sadece 1 yada 2 firmanın oyunlarını sorunsuz çalıştırıyor.ama diğerleri gerçekten büyük bir sorun... düzeltebilen olduysa haber versin lütfen..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt