V1 Heyecanı Bursa'da Devam Ediyor

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
V1 Heyecanı Bursa'da Devam Ediyor



V1 Challenge'ın ikinci yarışı 19 Mayıs Pazar günü Nilüfer Belediyesi katkıları ile Bursa FSM Bulvarı'nda düzenlenecek. Bursalı sporseverler ile ilk kez tanışacak olan ve büyük ilgi görmesi beklenen organizasyon, 18 tecrübeli pilotun mücadelesine sahne olacak.

2012 sezonunda birincilikle tamamladığı V1 Challenge'da bu sezon da yarışmayı sürdüren Yağız Avcı da, bu hafta sonu Bursa'da start alacak isimler arasında yer alıyor. Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda düzenlenecek olan organizasyonda Red Bull aracı ile yarışacak olan şampiyon pilot, yine podyum hedefliyor.

Geçtiğimiz haftasonu Tarsus'ta saliselerle ikinciliği elde eden Avcı; "V1 Challenge'da sezonu yine Tarsus'la açtık ve yüksek mücadeleli eğlenceli bir yarış oldu. Tarsus halkının ilgisi yine oldukça iyiydi ve parkur geçen seneye göre çok daha keyifliydi. Sıralama turlarında 0.01 saniye fark ile 2.pozisyonu elde ettik ve ilk yarışa öyle başladık. Yakın temaslı start sonrası ilk yarışı 3.sırada tamamladık. Ancak yarışın en iyi zamanını elde edince ikinci yarışa ilk sıradan başladık ve 1. olarak tamamladık. Rakiplerimizden Can Tolon ile toplam puanımız eşit olunca ilk sıralama zamanı esas alındı ve 0.01 saniye ile bu mücadeleyi 2.sırada bitirmiş olduk. Rakiplerimizle çok güzel bir mücadele oldu ve tekrar tebrik ederim hepsini. V1 Challenge ekibine ve sponsorum RedBull'a, başta Ünlüdoğan Ailesi olmak üzere organizasyonda emeği geçen herkese de teşekkürler. Tüm sporseverleri Bursa'daki ikinci yarışımıza bekliyoruz.' açıklamasını yaptı.
 

Benzer Konular

Cevap
5
Görüntüleme
1K
DarkredBlue61
Kdr05
Cevap
0
Görüntüleme
438
Kdr05
hikmet366
Cevap
0
Görüntüleme
402
hikmet366
El~PisToLeRo
Cevap
2
Görüntüleme
493
lolaman


Üst Alt