Nibelungen.zD Üye King in the North' Alıntı: Eminim bende para da 99999999 değil. Genişletmek için tıkla ... Mutlaka kurarken eksik bir şeyler yapmışsındır, option dosyalarının falan hepsini doğru yere atman lazım
King in the North' Alıntı: Eminim bende para da 99999999 değil. Genişletmek için tıkla ... Mutlaka kurarken eksik bir şeyler yapmışsındır, option dosyalarının falan hepsini doğru yere atman lazım
King in the North Üye Attım. skyfall falan arabayı içten sürme onlar hiç yok daha doğrusu onlar nasıl açılıyo bilmiyorumda Bu cleo dediğiniz şey ne ?
Attım. skyfall falan arabayı içten sürme onlar hiç yok daha doğrusu onlar nasıl açılıyo bilmiyorumda Bu cleo dediğiniz şey ne ?
Nibelungen.zD Üye King in the North' Alıntı: Attım. skyfall falan arabayı içten sürme onlar hiç yok daha doğrusu onlar nasıl açılıyo bilmiyorumda Bu cleo dediğiniz şey ne ? Genişletmek için tıkla ... Hilenin adı. Onu kurmadın mı yoksa?
King in the North' Alıntı: Attım. skyfall falan arabayı içten sürme onlar hiç yok daha doğrusu onlar nasıl açılıyo bilmiyorumda Bu cleo dediğiniz şey ne ? Genişletmek için tıkla ... Hilenin adı. Onu kurmadın mı yoksa?
Nibelungen.zD Üye King in the North' Alıntı: Hayır ben bu torrentten çıkanların dışında bişey kurmadım ? Genişletmek için tıkla ... Oyunun sürümüne göre bir tane cleo apk kuracaksın önceki sayfalardaki yorumlarda linki vardı
King in the North' Alıntı: Hayır ben bu torrentten çıkanların dışında bişey kurmadım ? Genişletmek için tıkla ... Oyunun sürümüne göre bir tane cleo apk kuracaksın önceki sayfalardaki yorumlarda linki vardı
Nibelungen.zD Üye King in the North' Alıntı: benim v1.05 bana bulabilir misin sana zahmet ? Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
King in the North' Alıntı: benim v1.05 bana bulabilir misin sana zahmet ? Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Terzoo98 Üye Konu Sahibi King in the North' Alıntı: Napıcam bu apk yı ? nasıl kullanıcam yani ? Genişletmek için tıkla ... Bu apk oyun icin yapilmis hileleri calistiriyor İlk once oyunun obb dosyasinin yedegini al silinmesin , Gta sa cihazdan kaldir Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bunu yukle , sonra obb dosyasini tekrar /Android/obb/ yapistir ,, sonra modun dosyalarini da /Android/data/ Yapistir
King in the North' Alıntı: Napıcam bu apk yı ? nasıl kullanıcam yani ? Genişletmek için tıkla ... Bu apk oyun icin yapilmis hileleri calistiriyor İlk once oyunun obb dosyasinin yedegini al silinmesin , Gta sa cihazdan kaldir Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bunu yukle , sonra obb dosyasini tekrar /Android/obb/ yapistir ,, sonra modun dosyalarini da /Android/data/ Yapistir
Terzoo98 Üye Konu Sahibi King in the North' Alıntı: Yaptım yine olmadı. Genişletmek için tıkla ... Cihaz ney
tencere054 Üye Arkadaşlar her şeyi harfiyen uyguladım ancak oyuna giriyorum 2-3 dk dolandiktan sonra atiyor. Sürüm v1.06
Arkadaşlar her şeyi harfiyen uyguladım ancak oyuna giriyorum 2-3 dk dolandiktan sonra atiyor. Sürüm v1.06
Nibelungen.zD Üye tencere054' Alıntı: Arkadaşlar her şeyi harfiyen uyguladım ancak oyuna giriyorum 2-3 dk dolandiktan sonra atiyor. Sürüm v1.06 Genişletmek için tıkla ... Evet ara ara atıyor, onu düzeltmenin yolu yok maalesef. Oyunun orjinali gibisi yok
tencere054' Alıntı: Arkadaşlar her şeyi harfiyen uyguladım ancak oyuna giriyorum 2-3 dk dolandiktan sonra atiyor. Sürüm v1.06 Genişletmek için tıkla ... Evet ara ara atıyor, onu düzeltmenin yolu yok maalesef. Oyunun orjinali gibisi yok
GuiLeTTa123 Üye Abi tam olarak link ve nasıl kurulacağı hakkında bilgi verir misiniz ?? Cevap bekliyorum
Faruk.12 Üye Admin önceden gta san andreas yüklü olmasımı lazım Admin önceden gta san andreas yüklü olmasımı lazım Öceden gta sa nın yüklü olmasımı gerekiyor Cevap bekliyorum
Admin önceden gta san andreas yüklü olmasımı lazım Admin önceden gta san andreas yüklü olmasımı lazım Öceden gta sa nın yüklü olmasımı gerekiyor Cevap bekliyorum