v 3.1.2 de herhangi bir hata var mı arkadaşlar ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

starcry1

Üye
    Konu Sahibi
v 3.1.2 de herhangi bir hata var mı arkadaşlar ?
ya arkadaşlar 3.1.2 de herhangi bir sorun var mı varsa yüklemeye hiç gerek yok 3.0 kalsın ne dersiniz?

Ve bide ben update yaparsam uygulamalar vs. gidecek deme yani onlar gitmeden update yapma şansım var mı ? çünkü 8-9 sayfa uygulama var gitmesin yani :(

--------------- Ekleme ---------------

Hocam bu kadar adam giriyor 2 konu açtım ikisinede cevap veren yardımcı olan yok ( allah razı olsun diger konuda biri yazdı ama yardım alamadım yine yöneticiler nerde acaba ? )

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
arkadaşım öncelikle sunu söylemek istiyorum actıgın konuya hemen cevap beklemen hoş bir davranış degil en az bir gun sabret mutlaka sitede sana yardımcı olcak insanlar vardır hemen millet burda soruları cevaplamak için beklemiyor
3,1,2 yi 4 gundur felan kulanıyorum şu an sorun yok ama cihazdan itunese baglandıgında nedense hata olusuyor bu bendende kaynaklı olabilir şu an için hata yok
ben 2.2 den 3,1,2 ye geçiş yaptım geçiş yaparken telefonun masa ustunde 2 adet internet sitenin kısayolu vardı (program yoktu ) 3,1,2 apdate ettim kısayolar mp3 ler resimler felan silnme olmadı
kolayı gelsin

starcry1

Üye
    Konu Sahibi
Nese ya haklisin sanırımda ben bu konu için değil diğer açtığım konu için cevapsiz kaldigimi söyledim bugün 7. Ve baktim az once biri cevap vermiş yani bence 7 gün az değil bı soruya cevap bulmak için neyse tabiki binada şükür yani hiç danışacağım bı yerlerde olmayabilirdi...
Ya doğru bende 2.2 den 3.0 e geçerken ben bişeyleri beklememiştim bitrdm işlemi fotograflarm fln yoktu sonra bagladm ve fotoların büyük bı kısmı geldi ama programlar gelmemisdi dediğim gibi 9 sayfa uygulama var tekrar yüklemek zor :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt