Uzun Bir Aranın Ardından " APKMANIA " Açılmış ! :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Uzun Bir Aranın Ardından " APKMANIA " Açılmış ! :)
yaklaşık 1 haftadan beri apkmania.com'a erişilemiyordu fakat bu sabah hatta demin diyebilirim siteye tekrar girmeyi denedim ve site açılıverdi

Ücretsiz APK dosyaları (%80'i çalışıyor)

hadi tekrardan apk indirmeye devam :

Tepkiler: turkemrah
Bilgilendirdiğin için teşekkürler. Ben de açılmasını bekliyordum

SHS

Üye
girmeye girmeye unuttuyduk

PriZm

Üye
Ddos saldırısı yapılmıştı siteye sanırım.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

cortex47

Üye
kardeş sağolasın ya buraya yazmasan sitenin varlığından haberim olmayacaktı, güzel site.

-Emre

Üye
Aclms ama aradgmi bulamyr

Telefondan indirme yapamıyorum... Adf.ly'ı açmıyor... Ne yapmalıyım arkadaşlar?..

eğer proxy ayarlarını değiştirseydiniz erişimin durdurulduğunun farkına bile varmazdınız arkadaşlar

Konu Sahibi
Telefondan indirme yapamıyorum... Adf.ly'ı açmıyor... Ne yapmalıyım arkadaşlar?..

bazılarının linkleri ölmüş örneğin tapatalk 2.8 in linki ölü o dosyayı apkmania'dan indiremezsin ben telefondan indirmek için opera mobile'i kullanıyorum hem indireceğim yeride seçiyorum

- - - Eklendi - - -

eğer proxy ayarlarını değiştirseydiniz erişimin durdurulduğunun farkına bile varmazdınız arkadaşlar

nasıl ya ?

Del Rey

Üye
Çok işe yarıyor APKMania, teşekkürler

Bu arada keşke Moblynx JB Music+ gibi bir uygulama çıkarsa da Jelly Bean müzik çalarını da Gingerbread'da kullanabilsek.

Konu Sahibi
Çok işe yarıyor APKMania, teşekkürler

Bu arada keşke Moblynx JB Music+ gibi bir uygulama çıkarsa da Jelly Bean müzik çalarını da Gingerbread'da kullanabilsek.

E6 ya nasıl yüklemeyi düşünüyorsun ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...