berfo98
Üye
-
Konu Sahibi
-
elbette mi5 gm5'den çok çok daha iyi bir cihaz her yönüyleBurada 32gb ligı 1076 turk lirasina denk geliyor Ya şuanda elimde gm5 plus var aslinda memnunum ama arkasi sararma yapti çok. mi5 bundan iyimidir nasildir telefon. kamera en onemlisi benim için. Bir ses kalitesi.
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
xiaomi redmi note 3 pro snap650 var cortex a72 çekirdekleri ile gm5+'dan çok daha üstün performans ve pil performansına sahip bir cihaz. Kamerasını bilemeyeceğimPeki hocam burada xiaomi redmi note 3 pro daha ucuz bir fiyattan satılıyor. Gm5 plusdan iyimidir =? kamerası felan benim için kamera önemli birde oyunlarda takılmasın yeter. Xiaomi mi5 den daha düşük sanırsam ancak nasıl telefondur ?
Şuanda söyleyeyim arkadaşlar tercih yapmam gerekli
-XPERİA XA ULTRA
-XİAOMİ Mİ MAX
-XİAOMİ Mİ 5
-XİAOMİ REDMİ 3 PRO
-İPHONE 5S 32 GB.
ELİMDEKİ TELEFON GM5 PLUS BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN KAMERA KALİTESİ VE 1,2 TANE OYUN PERFORMANSI BAŞKA BİRŞEY ÖNEMLİ DEĞİL.
GM5 PLUS GERÇEKTEN ARKA KAMERASI ÇOK İYİ TELEFON ÇOK İYİ AMA SATMAK İSTİYORUM. Hatta iphone 6 ile karşılaştırdık gm5 plus ezdi geçtiYorumlarınızı bekliyorum
alabiliyorsanSelamın aleyküm arkadaşlar. Ukraynadayım gm5 plus var elimde satmayı düşünüyorum ve burada telefon alıcam şimdi aklımda sorular var sizlere sorayım.
iphone 6 alıcaktım öncelikle arkadaşta vardı kamerayı karşılaştırdım gm5 plus ile. gm5 plus ezer geçer abi
+Xiaomi redmi not 3 pro var
+xiaomi mi5 var.
+Ve bu aralar nedense acayip bi wp platformuna kaymış durumdayız son durum nedir bilmiyorum ancak wp ye sıcak bakıyorum
+Ve xiaomi mi max var aklımda
+Gm5 plus şuanlık herşeyimi görüyor işlerimi görüyor ama telefon almayı düşünüyorum burada. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar öncelikle ipod alıp bütün işlerimi onun ile görürüm diye düşündüm ancak ona verceğim paraya telefon alırım
iphone derken ihpone 6 dan aşağısını kastetmemiştim. fiyat ve bütçenizi bilmişyorum kamera önemli olduğu için l950xl ve l950 yi bir değerlendirin olmazsa kamerada android tarafında sony modellerden bütçenize uygun olana bakmak lazım.İphone en fazla 5s 32gb alabilirim para vermek istemiyorum
Yardımcı olurmusunuz arkadaşlar.
Hocam ekranı küçük bulursanız, redmi note 3 pro nun kamerası tahminimce gm 5 Plus ile aynı seviyededir. Belki bir tık düşük. Yine mi max da aynı seviyede diye düşünüyorum. İşlemci falan aynı zaten note 3 pro ile. İşlemci olarak daha güçlü gm 5 plustan. S6 edge falan bulursanız tabi daha iyi. S6 edge yi bulan xiaomi mi note 2 yi de bulur diye düşünüyorum. Türkiye de fiyatı 2000 lira gerçiEywallah kardeşte biz arkadaştada var iphone 6 denedik arka kameralari tokatliyo bilmiyorum daha iyi cekiyor arkadasda aynen filan dedi hatta. Xiaomi mi5 in herseyo guzel eyw ama ekran biraz ufak gelicek gibimi geliyor cunku suana kadar hic kucuk tel kullanmadim hepsi5.5 inc ve ustuydu. Mi max aklima takildi ve s6 edge bulursam uygun
Ben iyi olduğunu düşünüyorum. Yinede kafa kafaya diyebilirizKardeş baktım fiyatlarada s6 edge ikinci elleri 1000-1200 arası geziyor burada. Mi note 21900 tl civarı. S6 edge mi5 ten iyimidir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?