Üzülüyorum...

Sponsorlu Bağlantılar

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
    Konu Sahibi
Üzülüyorum...
Insanlar ölüyor, şehrin ortasinda bombalar patliyor, futbol yüzünden 19 yasindaki Fenerbahçeli genç adam bicaklaniyor Gs taraftari yüzünden, savaş var diyorlar, anneler gününde anneye aci veriyorlar...

Ülkemin geldiği duruma bak :(

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Allah cümlemizi ıslah etsin, başka hiç bir şey denmez.

messevim

messevim

Üye
ülkenin degil sadece. Dünyanın geldiği durum da pek iç açıc değil

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Yazık çok yazık..

Samet.25

Boyle taraftar olmaz arkadas orda ben baska bisey ararim bi mac yuzunden insan insana yaparmi mac 1 hafta sonra unutulur gider ama o annenin acisi olene kadar kalir burdan tum taraftarlara sesleniyorum arkadaslar birakin bu hirsi parayi goturen sizi tahrik eden gaza getirecen yoneticiler futbolcular parayi kepce kepce goturen onlar parayi basip iskence ceken siz ayip ayip

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Dünyanın düzeni bu, iyi ve kötü dünya kuruldu kurulalı var dı ve kıyamete kadarda olacak,

Habil ve Kabil ile başlayan bu imtihan Kıyamete kadar devam edecek, Bizim düsturumuz iyilerden olup, önce kendimiz kötülükten sakınmalı, sonra arkadaş, akraba, komşu kim varsa onlara iyilikle muamele edip onları da kötülükten alıkoymalıyız...

Akıncı

Akıncı

Üye
Harbiden bir insanın canına nasıl kıyar

Samet.25

Harbiden bir insanın canına nasıl kıyar

Ban yeme ihtimalimde olasa yazacam biz biyerlerimizi yirtalim gene bazi hayvanlar cikar yapar bu serefsizligi anasina yazik hemde annelet gununde dicek soz yok valla insan tanimasada uzuluyo gencecik insan bakalim daha neler gorecez

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Asiri fanatizm kesinlikle zarar.

ümran

Üye
ben gs liyim ama bunları yapanlara ana baba sövesim geliyor ne bu kardeş ,fenerde çok tahrik edici onlarıda kınıyorum

marist

marist

Üye
fulbol nasıL duruma geldi yaw artık futbol dedi mi gına geliyor insana , milleti futboldan soğutacaklar. ::s

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
ve hala bu yazıda galatasaraylı kısmı umrunda olup takımını temıze cıkarmaya calısanlar var yazık

messevim

messevim

Üye
hala takım ismi söyleyip o takıma yüklenmeye çalışan var. Bugün gs yarın fb sonra xx. Olan türk futboluna Ve gencecik insanlara oluyor. Olan 19 yıl boyunca çocuğuna gözü gibi baktığı anne ye oluyor. Olan yemeyip te oğluna yedirdigi babaya oluyor. Olan insanlığımıza oluyor.

- - - Eklendi - - -

hala takım ismi söyleyip o takıma yüklenmeye çalışan var. Bugün gs yarın fb sonra xx. Olan türk futboluna Ve gencecik insanlara oluyor. Olan 19 yıl boyunca çocuğuna gözü gibi baktığı anne ye oluyor. Olan yemeyip te oğluna yedirdigi babaya oluyor. Olan insanlığımıza oluyor.

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
177 kişi hatayda öldü millet maçı kutluyor

messevim

messevim

Üye
177 mi ?? 42iy di ne zaman çıktı o kadar yav ?..

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
    Konu Sahibi
Medya gerçekleri söylemiyor...
Futboldan soğuttular, inanin Fb - Gs maçlarini sirf yine nasil kavga olacak diye izliyorum... O durumda yani...
Simdi öldürülen cocugun annesine cesedini mi hediye olarak verecekler anneler gününde?
Allah sonumuzu hayir etsin...

- - - Eklendi - - -

Ekleme: Biçaklanan arkadasimizin 9 yasindaki kardeside balkondan düserek yasamini yitirmis maalesef...
Hangi anne dayanir bu aciya...

Takipçi Satın Al

Üst Alt