ertan2002
Üye
Uzmanlar Bir Baksın :) Hafıza Kartı Problemi!!
Selam arkadaşlar, forumda yeniyim, sadece konuları incelemekle yetiniyorum, geçen ay samsung galaxys i9000 aldım almanyadan, merak edenler olabilir, 482 euroya aldım. Türkiyeden 500-600 lira daha ucuz.. telefon dilini türkçe yaptım v.s. şuan bi problem yok..
şimdi sormak istediğim ve yabancı olduğum bir konu.. Forumda baktım ama sanırm bir çözümü yok, programları hafıza kartına yükleme olayı yok, benim telefonum 2.2 olduğu için yerel hafızadan, hafıza kartına taşıyabiliyorum uygulamarı ancak bazılarını... şimdi sormak istediğm şu, ben hafıza kartı içeriğini nasıl görebilirm 8 gb kingston hafıza kartı aldım ancak telefondan göremiyorum, farzedelim film,mp3 attım yada apk dosyası attım kurulumu oradan çalıştırmak için.. bunu telefonda nasıl görebilir, dosya yöneticisi yükledim andexplorer gibi birşeydi ancak yine de göremiyorum hafıza kartını, telefonu bilgisayara takınca görebiliyorum... içindeki verilere telefon üzerinden nasıl ulaşacağım, yardımcı olursanız sevinirim...
--------------- Ekleme ---------------
tamam arkadaşlar,azcık akıllılık ederek buldum
önce bi dosya attım hafıza kartına,sonra bir dosya yöneticisiyle arama yaptırdım yolunu verdi... benim gibi bilmeyenler için yolu şurda
/mnt/sdcard/external_sd
bu kadar basitmiş
şimdi sormak istediğim ve yabancı olduğum bir konu.. Forumda baktım ama sanırm bir çözümü yok, programları hafıza kartına yükleme olayı yok, benim telefonum 2.2 olduğu için yerel hafızadan, hafıza kartına taşıyabiliyorum uygulamarı ancak bazılarını... şimdi sormak istediğm şu, ben hafıza kartı içeriğini nasıl görebilirm 8 gb kingston hafıza kartı aldım ancak telefondan göremiyorum, farzedelim film,mp3 attım yada apk dosyası attım kurulumu oradan çalıştırmak için.. bunu telefonda nasıl görebilir, dosya yöneticisi yükledim andexplorer gibi birşeydi ancak yine de göremiyorum hafıza kartını, telefonu bilgisayara takınca görebiliyorum... içindeki verilere telefon üzerinden nasıl ulaşacağım, yardımcı olursanız sevinirim...
--------------- Ekleme ---------------
tamam arkadaşlar,azcık akıllılık ederek buldum
önce bi dosya attım hafıza kartına,sonra bir dosya yöneticisiyle arama yaptırdım yolunu verdi... benim gibi bilmeyenler için yolu şurda/mnt/sdcard/external_sd
bu kadar basitmiş