uzman hackerler aranıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mayk73

mayk73

Üye
    Konu Sahibi
uzman hackerler aranıyor
uzman hacker lar aranıyor! arkadaşlar peygamber efendimize o..... çocukları tarafından yapılan çirkinlikleri gördükten sora bu siteyi çökertmek için uzman hackarler aramaya başladım. aramızda gerçekten uzman hackerlar varsa gerekeni yapmalarını rica ediyorum.işte site: başarılar.ve bol şans lar .ben kendim yapamıyorum .:megafon:

karides

Üye
mayk73, duyarlıkılık göstereyim derken forumu kirlettiğinin farkında bile değilsin. Yaptığın şey çok güzel ama olur olmaz her başlık altına ve hatta her konuya bunu yazamazsın. Forum sırf böyle kirlilikler olmasın diye, kategorilere ayrılmış. Lütfen artık yeter. Söylediğin meseleye gelince şimdi ilgenemeyeceğim ama akşam siteyi çökertmeye çalışacağım. Bu arada adresi hatalı yazmışsın. doğrusu şöyle olacak (ilgilenen arkadaşlar için) :

Site hakkındaki yorumuma gelirse; Allah'ın gazabı yakındır. Allah hepsini ıslah etsin diyorum. Yazık ki ne yazık. Öldükten sonra onları nelerin beklediğini bir bilseler.

SALVADORE

SALVADORE

Üye
Site hakkındaki yorumuma gelirse; Allah'ın gazabı yakındır. Allah hepsini ıslah etsin diyorum. Yazık ki ne yazık. Öldükten sonra onları nelerin beklediğini bir bilseler.
bu işi yapabilen arkadaşlara kolay gelsin bir an önce bu sitenin yok olması lazım :vur: :vur: :vur: :vur:

karides

Üye
bu işi yapabilen arkadaşlara kolay gelsin bir an önce bu sitenin yok olması lazım :vur: :vur: :vur: :vur:

domain hack yapmaya çalışacağım; ama bu iş çok zaman alıyor. Zaman bulabilirsem bu akşam site çökmüş olur. Çöktüğü zaman da sitenin kendi admini bile siteye giremez. Ama dediğim gibi bu iş biraz zaman isitiyor ve o da bende yok.

Honda-VTI

Honda-VTI

Üye
:off: Bu sitenin hemen çökmesi lazım bunu diğer arkadaşlarında bilmesi lazım yetkililer konuyu taşısalar bilen arkadaşlarda hack yapabilir....:sopa: :sopa: :sopa:

paradoks

paradoks

Üye
Serefsiz köpekler Allah hepsini kahretsin.Yok mu bu siteyi göçertecek birileri. ben hackerım diye geçinen arkadaslara sesleniyorum hadi gösterin hackerlığınızı.Yalvarıyorum sizlere birileri bu rezalete dur desin nolur yeter artık muslumanlar her yerde eziliyor...Lutfen yardım edin....

paradoks

paradoks

Üye
eee yok mu yani bu konuyla ilgilenecek birileri bu sizin Müslümanlık anlayışınız....Yazıklar olsun bilipte bu işe canı gönülden sarılmayana

cllgr

cllgr

Üye
böyle basit insanlarla ugraşmaya değmez,allah islah etsin.bu siteyi hacklersin başka site acarlar.adamların düşünceleri bozuk,hem bu arada istemedende olsa sitelerini tanıtmış oluyorsunuz.daha öncede bu tip sapık siteler çıkdı,hacklendi yine devam ediyorlar.hacklemek geçici çözüm bence,yinede ben ugraşırım diyenler varsa kolay gelsin.

perfectlover

Üye
Gereken yapılacaktır mayk73, özelden cevap veremedim ama ilgileneceğim. Bu arada ilk mesajındaki ifadeye de gereken düzenlemeyi yap lütfen (her ne kadar haklı da olsan pek yakışık almıyor o noktalamalar).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt