Nef'i Üye Konu Sahibi minoo' Alıntı: O palyaço ağlıyor. Gülmüyor. Yüzündeki boyalar akmış baksanıza. Genişletmek için tıkla ... Boşver onlar hayatlarında mutlular psikolojileri üzüntüyü kabul etmiyor benim gibi şanssızlar mutlu birşey görseler bile trajedik karşılarlar bırak gülsünler
minoo' Alıntı: O palyaço ağlıyor. Gülmüyor. Yüzündeki boyalar akmış baksanıza. Genişletmek için tıkla ... Boşver onlar hayatlarında mutlular psikolojileri üzüntüyü kabul etmiyor benim gibi şanssızlar mutlu birşey görseler bile trajedik karşılarlar bırak gülsünler
minoo Üye LuckyDALT0N' Alıntı: Bu konu gülmekten öldürüyo beni Genişletmek için tıkla ... O niye? Resim yorumluyoruz şurda
LuckyDALT0N' Alıntı: Bu konu gülmekten öldürüyo beni Genişletmek için tıkla ... O niye? Resim yorumluyoruz şurda
Flo Rida Üye LuckyDALT0N' Alıntı: kingmor ve pelin aglamayın.Palyaço mc donaldstan kola alıp içmiş sıkışmış,duvara çişini yapıyor,çocukta aaa ne kadar ayıp diye bakıyor Genişletmek için tıkla ... Ammada renkli işiyomuş. Sı.arken nasıl acaba
LuckyDALT0N' Alıntı: kingmor ve pelin aglamayın.Palyaço mc donaldstan kola alıp içmiş sıkışmış,duvara çişini yapıyor,çocukta aaa ne kadar ayıp diye bakıyor Genişletmek için tıkla ... Ammada renkli işiyomuş. Sı.arken nasıl acaba
Nef'i Üye Konu Sahibi Resmi anladım, mc donals'ın avrupada bir sloganı var "lovin it" diye kız da ona soruyor "lovin it now"
Resmi anladım, mc donals'ın avrupada bir sloganı var "lovin it" diye kız da ona soruyor "lovin it now"