uzaylılar ve ben

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cihan10

cihan10

Üye
    Konu Sahibi
uzaylılar ve ben
bir gece ufolar tarafndan ben kaçırıldım bir uzay geemisine bindirilerek zarttaa zurttara gezegenine götürüldüm daha sonra gezegen halkı yani tarttara turttaralarla tanıştırıldım kendileri bana bir soru sordu dediki kardeş dedi siz insanlar nasıl oluyoda güzelim dünyayı yok edebiliyorsunuz evrende kendine zarar veren tek canlı sizsiniz
durmadan silahlanıyorsunuz dünyayı 1000 kere yokedecek nükleer silaha sahipsiniz her gün gözünün üstünde kaşın var diye birbirinizi öldürüyorsunuz senin rengin siyah diye vb. gibi sudan sebeplerle öldürme olayı sadece sizde var
çok az bir kesim refah içinde yaşarken diğerleri açlıktan ölüyor.
özellikle müslümanları neden katlediyorsunuz
"doğrusu biz dünyayı inceledikten sonra sizden korktuk neden biliyormusunuz biz teknolojik olarak sizden çok daha ilerideyiz ama asla birbirimizi yok etmeyi düşünmedik bu yüzden silah üretmedik işte siz den bu yüzden kaçıyoruz .düşündükkü kendi neslinei yok eden insan dünyayı yokeden insan bize neler yapmaz bu yüzden size görünüp kaçıyoruz"
ben tabiki hayretler içinde kaldım düşündümki adamlar doğru söylüyor. sadece kafamı sallayıp onayladım evet haklısınız
ama dedimki bizim şeytan diye bir düşmanımız var sizin böyle bir düşmanınız olsaydı sizde aynısını yapardınız
derkene beni zarttara zurttara gezegeninde gezdirdiler baktımki içlerinde çok yaşlılar var sordum bu nasıl oluyo diye
dedilerki biz sizin yaptığınız gibi yapmıyoruz beslenmemize yediğimize içtiğimize çok dikkat ediyoruz hiç kimse kimseye zarar vermeye çalışmıyor.bizde hastalık olmuyor.çünkü hiç kimse sizin yaptığınız gibi
gezegenimizi kirletmiyor hasetlik kıskançlık olmuyor.bizde hiç kimse kimyasal silah yapayım derken mesela grip mikrobunu üretip elinden kaçırıp gezegenimizin başına bela etmiyor.
kanser gibi hastalıklar olmuyor çünkü sigara alkol kullanmıyoruz
ben zarttara zurttaraları dinlerkene hayretler çinde kaldım keşke dedim keşke biz insanlar olarak sizin gibi yapabilsek o zaman hiç kimse birbirini öldürmez herkez birbirine yardım eder dünya yı cennete çevirebiliriz.

anladımki uzaylılar bu yüzden görünüp kaçıyormuş bu bana çok büyük ders oldu birden telefonumun alarmı çalmaya başladı ve ben uyandım anladımki rüyamış rüya görmüşüm
ama güzel bir rüya içinden çok dersler çıkarılacak bir rüya
not:böyle bir olay yaşanmamıştır sakın gerçek zannetmeyin sadece alınacak olan dersleri alın aklınızda onlar kalsın herkese sevgiler:bye2:

• Beğen
Tepkiler: Reşwan, Necmati, -Pablo Escobar ve 1 kişi daha

Revengeful

Emekli Yönetici
Güzeldi :)

-Pablo Escobar

-Pablo Escobar

Üye
Eline sağlık.

Captain

Üye
güzel hikaye :)

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
güzel hikaye idi eline sağlık

Necmati

Necmati

Üye
güzell :)

sekinardi

sekinardi

Üye
:oke: güzell..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt