'Uzaylılar' bile durduramadı!

Sponsorlu Bağlantılar

Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
'Uzaylılar' bile durduramadı!
[h=2]Şampiyonlar Ligi'nde Alman finali... Bayern Münih, 4-0 rövaşında 'Uzay Takımı' lakabılyla anılan Barcelona'yı Nou Camp'ta da sahadan sildi. Bavyera ekibi, Barca'yı 3-0'lık skorla yıktı ve Wembley'deki finalde Borussia Dortmund'un rakibi oldu.[/h]

Bayern Münih, 4-0'ın rövanşında Barcelona'yı deplasmanda 3-0 mağlup etti ve finalde Borussia Dortmund'un rakibi oldu. Bavyera ekibinin golleri Robben, Pique (K.K.) ve Müller'den geldi.
Şampiyonlar Ligi yarı finalinde 4-0'ın rövanşında mucizeyi arayan Barcelona, seyircisi önündeki mücadeleye Bayern Münih kalesinde erken gol bulma parolasıyla başladı. Barça, Lionel Messi'nin yedek soyunduğu maçta Pedro ve David Villa ile golü arasa da Bayern defansı rakibine açık alan bırakmayarak hata yapmadı.

Devrenin ortalarında Bayern Münih, defanstan kaptığı toplarla hızlı hücumlar gerçekleştirdi ve Barcelona kalesinde etkili oldu. Bavyera ekibinde özellikle Robben ve Mandzukic ile kaleci Valdes'e zor anlar yaşattı ancak Barca defansı son dokunuşlardaki başarısıyla rakibine gol şansı tanımadı.
İlk 45 dakikanın son bölümünde düşen tempo da iki takıma gol getirmeyince taraflar soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gitti.
Devlerin ikinci yarı mücadelesinde Bayern Münih rüzgarı esti... Konuk ekip, 48. dakikada Robben'in klas golüyle adeta Barcelona'nın fişini çekti. Golden sonra oyundan iyiden iyiye kopan Barca 72. dakikada Pique ile dramatik bir an yaşadı... Soldan ceza sahasına giren Alaba topu ortaya çevirdi, Pique uzaklaştırmak isterken topu kendi kalesine yolladı ve Bayern farkı ikiye çıkardı.
Rakibi karşısında iki maçta da nerdeyse gol pozisyonu bulamayan Barcelona 2-0'dan sonra Nou Camp'ta kabusu yaşamaya devam etti. Gecenin yıldızlarından Ribery, rahat bir şekilde sürüklediği atakta ceza sahasına soldan girdi, ortasını çıkardı, uzak direkte yükselip kafayı vuran Müller 76'da skoru 3-0'a getirdi.
Kalan bölümde başka gol sesi çıkmayınca Wembley'deki finale adını yazdıran Bayern Münih oldu.

BARCELONA: 0 - BAYERN MÜNİH: 3
Stat:
Nou Camp
Hakemler: Howard Webb, Darren Cann, Michael Mullarkey (İngiltere)
Barcelona: Victor Valdes, Dani Alves, Pique, Bartra (Dk. 87 Montoya), Adriano, Fabregas, Xavi Hernandez (Dk. 55 Alexis), Iniesta (Dk. 65 Thiago), Song, David Villa, Pedro
Bayern Münih: Neuer, Van Buyten, Boateng, Lahm (Dk. 77 Rafinha), Ribery, Javi Martinez (Dk. 74 Tymoshchuk), Robben, Müller, Alaba, Schweinsteiger (Dk. 66 Luis Gustavo), Mandzukiç
Goller: Dk. 49 Robben, Dk. 76 Müller (Bayern Münih), Dk. 72 Pique (Kendi kalesine) (Barcelona)
Sarı kartlar: Dk. 32 Robben (Bayern Münih), Dk. 45 Dani Alves, Dk. 78 Pique (Barcelona)

 
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
:off:
 

Benzer Konular



Üst Alt