Uzaktan bilgisayari takip etme proğrami ariyorum

Sponsorlu Bağlantılar

yaren_70

Üye
    Konu Sahibi
Uzaktan bilgisayari takip etme proğrami ariyorum
Herkese s.a Arkadaşlar s3 ten evdeki bilgisayarımı çocuktan habersiz takip edebileceği bir proğram varmı?çocuğun bilgisayarda ne yaptığını denetlemek için.Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

technoshark

technoshark

Üye
Logmain ... Kayıtta tutuyor..

yaren_70

Üye
    Konu Sahibi
- - - Eklendi - - -

Kardeş buproğram bildiğim bilgisayardan bilgisayara uzaktan bağlantı.Ben s3 ten bilgisayarı takip etmek istiyorum.

Snipervasili

Üye
Teamwiever di galiba o cok iyi. Ama bilgisayarda da olmasi gerek.ucretsiz uyelik yapin

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Truva atı gerekiyor size bilgisayarın cd romuna kadar açilıp kalatabilirsiniz yada keylogger yükleyin size düzenli resim göndersin ve klavyenin her tuşunu kaydedip size bildirsin

yalnizmm

Üye
gpp remote kontrol programı ile olabilir

technoshark

technoshark

Üye
o zaman kontrol etmek derken tüm kayıtlar eline geçsin istiyorsan, pc senin ise kur bir tane keylogger gelsin kayıtlar sana :)

demsican

Üye
Ben bir tane kullanıyorum, uzaktan dilediğin kadar pc yi izleyip kontrol edebiliyorsun. Bizimkiler şirkette kullanıyor ama sende çocuğun için kullanabilirsin. Yazılım da çok ilginç bir özellik var, kullanıcının aktivitelerini verimli yada verimsiz şekilde işaretleyebiliyor ve yazılım buna göre verimlilik analizleri yaparak size grafikler oluşturuyor.

Yani çocuğunuzun pc kullanım profilini çıkartıyor bir nevi.

15 gün ücretsiz deneme sürümüde mevcut yazılımın.

Yazılama buradan ulaşabilirsin. yazılımın ismi Smartruling ;

Üst Alt