Uzak Masaüstü Bağlantısı Yapabileceğim 0 Telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cha0S07

Cha0S07

Üye
    Konu Sahibi
Uzak Masaüstü Bağlantısı Yapabileceğim 0 Telefon
Merhaba Arkadaslar Herkese Hayırlı Alışverişler
Kısaca almak istediğim telefon iş yerimdeki bilgisayarlara uzaktan erişim sağlayabilecek ofis programlarını kullanabileceğim klavye ve dokunmatik özellikli kayıtlı herseyi legal olan kesinlikle kafamı ağrıtmayacak bir cihaz.Sıfır olarak da alabilirim ikinci el olarak da yalnız ikinci el cihazda sıkıntı olsun istemem garantisi çiziği kırığı vs. olan telefonlarla ilgilenmiyorum. Bu konuda yardımcı olacak arkadaslar 0507 307 86 07 telefondan ve pm yoluyla ulaşırlarsa sevinirim. İyi Forumlar...

ramsesgokhan

ramsesgokhan

Üye
ben normalde bb kulanıyorum ama ısyerımdekı bılgısayarlara ulasım ve kameraları ıslemek ıcın ıkıncı bı telefon aldım bu forumdan turkcell t20 gayet ıyı bı sekılde ıs goruyor yanı cok pahalıya kacmak ıstemıyorsan sana kesınlıkle tavsıye ederım

Cha0S07

Cha0S07

Üye
    Konu Sahibi
ben normalde bb kulanıyorum ama ısyerımdekı bılgısayarlara ulasım ve kameraları ıslemek ıcın ıkıncı bı telefon aldım bu forumdan turkcell t20 gayet ıyı bı sekılde ıs goruyor yanı cok pahalıya kacmak ıstemıyorsan sana kesınlıkle tavsıye ederım
ilgin için tesekkur ederim dostum t20 bende kullandım ama işlemcisi düsük geldi bana tabi bu benim görüşüm.

----------Eklendi @ 08:27:15 ---------- Yazıldı @ 08:24:37 ----------

http://www.maxicep.com/cep-telefonu...zerafeti-ile-karizma-htc-diamond2-574445.html
diamondlar senin istediğin her türlü isteğe cevap verir ister pro su ister hd touch2diamond
kardesim araştırmalarıma devam ediyorum önceliği 0 telefondan yana kullanıyorum ilgin için tesekkur ederim

adanalı1

adanalı1

Üye
n8 yada c7 :)

arikanda

arikanda

Üye

ilgilenirsen bi bak kardeşim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt