Uzak Doğu Telefonları

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra60

Buğra60

Üye
    Konu Sahibi
Uzak Doğu Telefonları
Arkadaşlar düşündüm de, son zamanlarda uzak doğuda -özellikle Çin- üretilen telefonların çoğu gayet güzel özelliklere sahipler ve fiyatları da oldukça uygun. Ama ne yazık ki bizim satın alıp ülkeye sokmamız ve kullanmamız tam bir işkence. Bu yüzden kullandığımız telefonlar ya çok pahalı ya da parasına göre yetersiz özellikte oluyor.

Bir firma çıkıp, "Ben bu Çin'deki telefonları toplayıp Türkiye'ye getireceğim ve sizler de uygun fiyatlı iyi özellikli telefon sahibi olabileceksiniz." dese güzel olmaz mıydı? :hoba:
 


ByKatre

ByKatre

Üye
Getiren şahıslar var hocam. Mesela XIAOMI nin üstüne telefon tanımam. :)
 
Buğra60

Buğra60

Üye
    Konu Sahibi
Xiaomi tanınmış ama ülkemizde yoklar henüz ve onun gibi iyi ama tanınmamış bir sürü marka var. Dediğin gibi şahıslar getiriyor ve neredeyse telefonun kendi fiyatı kadar daha kar koyarak satıyorlar. Bunu bir firma sistemli ve uygun fiyatlı şekilde yapsa tadından yenmez diye düşünüyorum.

Benim gelecek planlarım arasında böyle bir şey var mesela. Tabi ben o konuma gelene kadar şartların hala aynı olması lazım :)
 
ByKatre

ByKatre

Üye
Zaten bu saçmalığı anlamıyorum. Yurt dışından telefon yasağı nedir ya! Xiaomi gerçekten mükemmel. Dünyanın en büyük 3. Üreticisi :)
 
olcay 38

olcay 38

Üye
ben Almanya dan
*NOTE 3 NEO
*S3 MİNİ (2 TANE)
*HTC DESİRE 616
getirdim :)
 
  • Beğen
Tepkiler: ByKatre
caps6

caps6

Üye
uygun fiyatlı ve kayıtlı olarak sanalpazar da sahibiden de satanlar var da az getiriyorlar.Almak sorun değilde servis sorunu oluyor birşey olursa yaptıracak yer arıyorsun.Ülkemize giriş yapana kadar sorun olur.
 


Üst Alt