UYUZ OLDUM! (W810i Cepten İnternet Problemi)

Sponsorlu Bağlantılar

Rudeboys

Üye
    Konu Sahibi
UYUZ OLDUM! (W810i Cepten İnternet Problemi)
Merhabalar ;

Yeni W810i telefon aldım kendime ancak ne yaptıysam bununla internete girmeyi başaramadım. İnternete girmesemde olur, MSN bağlanmam yeterli zaten ki bunun içinde internet gerekli. :ehe

Turkcell'den cepten internet ayarlarını yolladım olmadı. Data hesabı cart curt herşeyi ayarladım olmadı. Kesin bir çözüm bilen, duyan, gören lütfen yardımcı olabilir mi ?

Şimdiden teşekkürler.

youngprogrammer

Üye
Aynı şey arkadaşa da oluyo internete giremiyo. bende de W810 var manuel olarak ayarları benimkiyle aynı yaptık yine girmiyo benimki giriyo:S

Rudeboys

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar çözümü bilen yok mu?

namik28

Üye
bu sony lerde oluyo genellikle sebeke problemi turkcelll extralar var oraya gidin yapıyolar ama benimde aynı sorun vardı yapamadılar öle kaldı nese umarım halledersin iyi günler

hamit00

hamit00

Üye
kardesım telefonunda kontor yoksa gırmezzzz

fes

Üye
sony ericsonun sitesine giderek kayıt işlemlerini yapıp siteden ayarları cep e gönderiyorlar bunu denedinizmi ?

Rudeboys

Üye
    Konu Sahibi
fes bunuda denedim olmuyor yok kafayı yiyeceğim.

vakit bulup gidemedimde kvk ya resmen fıtık oldum.

classs

Üye
kardeşim %99 gprs kapalıdır. benimde aynı problem vardı. turkcell'in siteden şikayetimi ilettim 2 3 gün sonra mail atmışlar. gprs kapalıydı açtık felan diye.

nasecurity

Üye
ayarlara gir bağlantı ayarlarına internet akışı felan war ordan hangisiyle bağlancaksan seççen mesela türkcellse turkcell wapı seççen gibi :D

yoruk_41

yoruk_41

Üye
bendede W810i var valla fıstık gıbı nete gırdı hatta PlayNowdan muzık bıle indirdim. sen telefonu aldığında turksell gprs wap mss ayarları olmus vazıyette alıyorsun

manyeek

Üye
kardeş aynı sorun bende de vardı ne internete giriodu nede cepten msn ye girebiliodum ama bi müşteri hizmetlerini arasan sölesen derdini herşey hallocak ben öle yaptım şimdi internete de girio msnye de :D

esinti-03

Üye
türkcell müşteri hizmetlerini arayın yada abone merkezlerine gidin bende kullanıyom ama bende hiç sorun olmadı

atpl79

Üye
kardeş w810i nin sitesinden internet ayarlarını atarsın işte

özsakaryalı

Üye
çok akıllısın :ehe

Üst Alt