uyuyan güzel gerçek oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kum kзđiśi

kum kзđiśi

Üye
uyuyan güzel gerçek oldu

En uzun 13 gün boyunca süren uykusundan bir türlü uyanamayan Louisa'nın hastalığı karşısında doktorlar da bir çözüm üretemiyor.

Şiddetli gribin ardından Kleine Levin sendromuna yakalanan İngiliz Louisa Ball'ın hayatı uykuda geçiyor. Bazen bir kaç gün bazen de bir kaç hafta aralıksız uyuyan genç kızın ailesi açlıktan ölmemesi için genç kızı zorla uyandırıyor.

15 yaşındaki güzel kız çevresinde gerçek 'uyuyan prenses' olarak anılıyor. 15 yaşındaki yaşıtları gibi her yönden normal olan tahilsiz kızın kabusu ise uyanmadan günlerce uyku halinde kalması. Okul hayatı ve sosyal yaşamı hastalığından olumsuz etkilenen Louisa normal bir hayata dönmek istiyor ancak tıp bu hastalık karşısında çaresiz kalmış görünüyor

• Beğen
Tepkiler: ebuş...

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Ilk defa böyle birşey duydum. Ilginç! Prens bulsunlar belki uyanır.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
benim prensesim var sen ol istersen...:d::d:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
müslüman yaparsın bee..:ehe:ehe

zehircbbb

zehircbbb

Üye
Ya kimseye demeyin prens benim ama o cadolozu uyandırınca hem kaprisleri çekilmiyor hemde oraya kadar gidemem git gel git gel.. Bizde insanız yahu.. :p :d:

ogul8

ogul8

Üye
prens öpse zina olur türk ya:ehe:kop::d:

Revengeful

Emekli Yönetici
ben onu uyandırırım :D

Yağmur

Üye
:hmmm

Perfect!

Üye
bence rol yapıyor belki prens gelir diye daha 15 yaşında sonuç da :D

ama şaka bi yana gerçekten büyük sorun ben günde 4 saat uyuyamıyom ya

bybilal

bybilal

Üye
ona bi osmanlı tokadını bas bak nası uyanıyo .

Mert

Mert

Üye
İlk defa duydum böyle bir hastalık.
Demekki zor uyanıyomuş :naughty:

hunkaar

hunkaar

Üye
ona bi osmanlı tokadını bas bak nası uyanıyo .

naaptın sen!? direk ölür o zaman:ehe önce o sert tokatın şiddetiyle sarsılıp şok geçirir, ardından da tokatın verdiği acıyla birleşen bu şok dalgası beyin kanaması ve sonucunda ölüme götürür.. arkadaşlar lütfen uyuyan insanlara tokat atmayalım atanları uyaralım, sonra uyuyalım:box

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt