Uyuşturucu satıcıları alem yaparken yakalandı.<Ankara>

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Uyuşturucu satıcıları alem yaparken yakalandı.<Ankara>



[h=2]Ankara'da düzenlenen operasyonda uyuşturucu satıcıları mankenlerle alem yaparken yakalandı.[/h]
Ankara'da düzenlenen operasyonda, yeni nesil olarak tabir edilen 'Bonzai' ele geçirildi. satıcısı oldukları öne sürülen 4 kişi, evde 5 kadın mankenle alemi yaptıkları iddiasıyla gözaltına alındı.


[h=4]JANDARMADAN BONZAİ OPERASYONU[/h] Bir ihbarı değerlendiren İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, satıcılarına yönelik çalışma başlattı. Yapılan teknik takibin ardından, yurt dışından getirildiği bilgisine ulaşan jandarma ekipleri, Ankara'nın Yenimahalle İlçesi'nde bir eve operasyon düzenledi. 'Bonzai' adı verilen operasyonda, Bulgaristan'dan temin ettiği maddeyi eğlence yerlerinde piyasaya sürmek için müşteri arayışı içerisinde olduğu belirtilen S.A. (21) ve evde bulunan üniversite öğrencileri D.K.Y. (21), F.M.B. (24), T.A. (24) ile manken oldukları öne sürülen 5 gözaltına alındı.


[h=4]NARKOTİK KÖPEĞİ 'ATEŞ' BULDU[/h] Evde jandarma narkotik köpeği 'Ateş'in de yardımıyla yapılan aramada, farklı yerlere gizlenmiş piyasaya sürülmeye hazır 10'ar gramlık 28 paket Bonzai, 8 paket kokain, madde kullanmaya yarayan gaz maskesi, buna bağlı 50 santimetre yüksekliğinde maddeyi nargile gibi içmeye yarayan cam huni, bir kuru sıkı tabanca ve tabancaya ait 6 fişek, 45 santimetre uzunluğunda sallama tabir edilen bıçak ele geçirildi.


[h=4]2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI[/h] Jandarmadaki ifadelerinin ardından 5 kadın serbest bırakılırken, mahkemeye sevk edilen şüphelilerden S.A. ile D.K.Y. tutuklandı, diğer iki şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Şüphelilerin uyuşturucuyu üniversite öğrencilerine sattıkları, yılbaşı öncesi de piyasaya sürme hazırlığında oldukları belirtildi. Jandarmada gözyaşı döken mankenler ise, haklarında 'uyuşturucu kullanmaktan' işlem yapıldıktan sonra serbest bırakıldı.


[h=4]SAĞLIK AÇISINDAN ÇOK RİSKLİ[/h] Şüphelilerin, yurtdışından ithal ettikleri bitkisine sentetik enjekte ettikleri kaydedildi. kullanıcıları arasında 'Rüya' ya da 'Bombay Mavisi' olarak bilinen sentetik Bonzai'nin, daha etkili ve daha pahalı olmasının yanı sıra, sağlık açısından büyük risk oluşturduğu vurgulandı.

KAYNAK:
 
spy ghost

spy ghost

Üye
polisim çalışıyor teşekkürler :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt