Uyuşturucu Bağımlısı Eşek!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uyuşturucu Bağımlısı Eşek!!!
Evinin bahçesinde, esrar yapımında kullanılan dişi Hint keneviri yetiştirdiği için polis tarafından gözaltına Bulgaristanlı bir köylü, "Eşeğim uyuşturucu bağımlısı, esrardan başka ot yemiyor" diyerek kendini savunmaya çalıştı.

"Trud" gazetesinde yer alan habere göre, bir ihbarı değerlendiren narkotik polisi, Çernogorovo köyünde Petar Mitev (35) adlı köylüye ait evin bahçesine baskın düzenledi. Baskında bahçede dişi Hint keneviri yetiştirildiği tespit edildi.

Gözaltına alınan Mitev, ifadesinde, bahçesinde bulunan esrar bitkileri için ilginç bir savunma yaptı. Eşeğinin uyuşturucu bağımlısı olduğunu ileri süren Mitev, "Esrardan başka ot yemiyor. Ölmesini istemediğim için ben de mecburen bahçeme esrar ekiyorum" dedi.

Emniyet yetkilileri, Petar Mitev'in söylediklerinin doğru olup olmadığının belirlenmesi için eşeğe uyuşturucu testi yapılmasına karar verildiğini açıkladı. Buna göre Mitev'in eşeğinden kan örneği alınarak laboratuvarda incelenecek.

Eğer eşek uyuşturucu bağımlısı çıkarsa Mitev ağır cezadan kurtulacak. Ama eşeğin kanında uyuşturucu bulunmazsa Mitev hakkında uyuşturucu yetiştirmenin yanı sıra "yalan ifade vermek" suçlamasıyla dava açılacak.
 
Tepkiler: Godfather

Praetor

Emekli Yönetici
Hoşaftan bile anlamıyor esrardan ne anlasın
Otçu eşek he, fanteziye bak

Bu arada dikkatinizi çekerim "dişi" hint keneviri deniyor. Ulan eşekle bu kadar münasebet kurduktan sonra en delikanlı kenevir bile dişi olur Ben köylü amcadan bile şüpheleniyorum, acaba köyü teyze mi diye
 

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yuh Amatem'e eşekleri de yollarız artık
 
Allahım ya esrar dan başka ot yemiyor
 

Nadir

Emekli Yönetici
sallamış köylü amca..
 

Dawn

Emekli Yönetici
bahane güzelmiş ama
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...