Uyuşturucu Bağımlısı Eşek!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Uyuşturucu Bağımlısı Eşek!!!
Evinin bahçesinde, esrar yapımında kullanılan dişi Hint keneviri yetiştirdiği için polis tarafından gözaltına Bulgaristanlı bir köylü, "Eşeğim uyuşturucu bağımlısı, esrardan başka ot yemiyor" diyerek kendini savunmaya çalıştı.

"Trud" gazetesinde yer alan habere göre, bir ihbarı değerlendiren narkotik polisi, Çernogorovo köyünde Petar Mitev (35) adlı köylüye ait evin bahçesine baskın düzenledi. Baskında bahçede dişi Hint keneviri yetiştirildiği tespit edildi.

Gözaltına alınan Mitev, ifadesinde, bahçesinde bulunan esrar bitkileri için ilginç bir savunma yaptı. Eşeğinin uyuşturucu bağımlısı olduğunu ileri süren Mitev, "Esrardan başka ot yemiyor. Ölmesini istemediğim için ben de mecburen bahçeme esrar ekiyorum" dedi.

Emniyet yetkilileri, Petar Mitev'in söylediklerinin doğru olup olmadığının belirlenmesi için eşeğe uyuşturucu testi yapılmasına karar verildiğini açıkladı. Buna göre Mitev'in eşeğinden kan örneği alınarak laboratuvarda incelenecek.

Eğer eşek uyuşturucu bağımlısı çıkarsa Mitev ağır cezadan kurtulacak. Ama eşeğin kanında uyuşturucu bulunmazsa Mitev hakkında uyuşturucu yetiştirmenin yanı sıra "yalan ifade vermek" suçlamasıyla dava açılacak.

• Beğen
Tepkiler: Godfather

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Hoşaftan bile anlamıyor esrardan ne anlasın:ehe
Otçu eşek he, fanteziye bak:ehe

Bu arada dikkatinizi çekerim "dişi" hint keneviri deniyor. Ulan eşekle bu kadar münasebet kurduktan sonra en delikanlı kenevir bile dişi olur :ehe Ben köylü amcadan bile şüpheleniyorum, acaba köyü teyze mi diye :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yuh :ehe Amatem'e eşekleri de yollarız artık :ehe

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
Yuh Bi bu kalmıştı tam oldu :D:D

Godfather

Godfather

Üye
Allahım ya :ehe esrar dan başka ot yemiyor:kop:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sallamış köylü amca..:ehe

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
bahane güzelmiş ama :D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...