uyurken sizde de oluyormu???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CEREN

CEREN

Üye
    Konu Sahibi
uyurken sizde de oluyormu???
ya ben uyumaya calışırken aklıma hep maxicep gelıo acaba yarın ne gorurum ya da aklıma guzel bi konu gelırmı dıye uzun zaman olmadı ama galıba ben maxicep kolik oldum...:)

mservank

mservank

Üye
Bana olmadı ama bilgisayarı açtığımda samimi söylüyorum ilk girdiğim site maxicep
maxikolikler

maxiburak

maxiburak

Üye
bana eskiden oluyo du çünkü artık int de hatta modemimde hata war int cafeye gidip giriom artık :(

Hellboy®

Hellboy®

Üye
aynen Aksam yatıom yarın ne paylasım yapsam dıe sabahlıom :D:D:D:D

Uyuyamiom yanı :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Böyle bir durum olmadı.Çünkü forumdan çıktığım an herşey burada kalıyor.Maxicep ile Bağlan Hayata olmuş senin işte:)

thebora

Üye
yatağımın başucunda tarih kitapları hep hazır duruyordu,gece bilgisayarı kapatınca yatağımda mutlaka en az 1 saat kitap karıştırıp konu çıkartıp,deftere not alıyordum,sonra sabahları ilk işim bu konulara internetten resim arayıp eklemek oluyordu,sonrada konuları maxicep e ekliyordum.çok uğraşıyordum gerçekten o zamanlar.

sublieutenant

sublieutenant

Üye
gülmek istiyorum...:ehe

CEREN

CEREN

Üye
    Konu Sahibi
aramızda cok guzel espırı yapan var maşallah nazar değmezın

Nazy

Nazy

Üye
Banada oluyor bazen

POWER

POWER

Üye
Böyle zamanlar hala oluyor eklenecek dosyalar oluyo .Ki bazen gece kalkıp maxiye bakıyorum bi durum varsa müdahale ediyorum ;)

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
Valla bilgisayar başında geçirdiğim 10 saatin 8i nin maxicep'e harcadığımı söylesem inanırmısınız???

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Gece yattığımda aklıma gelenler forum kurallarına göre yasak. :(

Kuralları mı değiştirsem acaba :pro:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
maalesef aklıma gelen tek şey dersler ve x ler:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt