OPC
Üye
bence 30 ol sonra bi kaç yüz winin olsun öyle başla
ha dersen belirli bi ligim olsun gir ama unrankedlarda ağır noob ve afklar geliyorbi tane arkadaş bul taşısın sizi
unrankedde delircem herhalde bazen takım iyi oluyor alıyoruz takım iyi olsa yeter ya bazen ağır noob oluyor hele afklar deliriyorumnidalee oynadım bir kaç oyun adamlara süper sup. yapıyorum mızrakla can alıyorum yarı can adam yine feedliyor
sup nidalee ney laap kasıyosundur kesin
Valla tr serverının yüzde 99u ya troll ya abisinün hesabı zaten bu eşleştirme sistemi de saçma sapan1kdan fazla oyun oynamışımdır hala 26 level adamlar geliyor Q_Q
tabi ap layalnız nidalee aşırı sarıyor o ayrı aynen öyle westde arkadaşın 30 level var girip takılcam biraz ortam nasıl diye
keşke ben de bi bakınabilsem westerp falan çekmemiş olsam westde yeni hesap açıp orda oynarım
nidalee çok eğlenceli de oyun taşıyzbilitesi az bence tflerde falan gereksiz
(bi lux değil)
luxun tanıtımına sup yazan kim acabala felfena ya lux nidalee tfde iş yapamıyor aynen oyunu ileri seviyeye de getiremiyor anca mızrak atsın
mid lux alamazsam sup oynuyorum bence baya bi gideri var gank falan atamıyolarap kasmasan da damage atabiliyon kalkan slow her şey var
Hiçbişey anlamıyom neyse ben kaçar hadi konuşun siz.
Lux iyi ya şimdi 6400 rüne harcadım ad rün için ap rün dizmicem hero alırım sıkıldım
Gangplank sarıyor mu
Hiçbişey anlamıyom neyse ben kaçar hadi konuşun siz.
gp pek oynamadım ama streamlerde falan görüyorum apsi de criti de op
Fiddlesticks mi alsam iyi bence
fid için takım gerekiyo abi yoksa anlaşmazsızlıkçıklıklardan oyun bitiyo
Kassadin yada karthus da olabilir ikisi de op. Blitz alıp kendime küfür mü alsam oyunlardaçok sinir oluyorum blitze
ad rünlerin yok muydu neden ap alıyon
olum ap daha zevkli laad hero var baya mesela sayayım pant wukong fiora try master yi sivir
- - - Eklendi - - -
Ben çıkıyorum yaviz oynayalım bi ara seninle benim nick VTi sende ekliydi sen Modle yaptın galiba
30 ol da maç atalım
ben kaçayım ellerim uyuştu
- - - Eklendi - - -
:ağlamalıbye:
- - - Eklendi - - -
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?