uyudunuz mu?

OPC

Üye

bence 30 ol sonra bi kaç yüz winin olsun öyle başla
ha dersen belirli bi ligim olsun gir ama unrankedlarda ağır noob ve afklar geliyor bi tane arkadaş bul taşısın sizi

unrankedde delircem herhalde bazen takım iyi oluyor alıyoruz takım iyi olsa yeter ya bazen ağır noob oluyor hele afklar deliriyorum nidalee oynadım bir kaç oyun adamlara süper sup. yapıyorum mızrakla can alıyorum yarı can adam yine feedliyor

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi

sup nidalee ney la ap kasıyosundur kesin

Valla tr serverının yüzde 99u ya troll ya abisinün hesabı zaten bu eşleştirme sistemi de saçma sapan 1kdan fazla oyun oynamışımdır hala 26 level adamlar geliyor Q_Q

OPC

Üye

sup nidalee ney la ap kasıyosundur kesin

Valla tr serverının yüzde 99u ya troll ya abisinün hesabı zaten bu eşleştirme sistemi de saçma sapan 1kdan fazla oyun oynamışımdır hala 26 level adamlar geliyor Q_Q

tabi ap la yalnız nidalee aşırı sarıyor o ayrı aynen öyle westde arkadaşın 30 level var girip takılcam biraz ortam nasıl diye

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi

tabi ap la yalnız nidalee aşırı sarıyor o ayrı aynen öyle westde arkadaşın 30 level var girip takılcam biraz ortam nasıl diye

keşke ben de bi bakınabilsem weste rp falan çekmemiş olsam westde yeni hesap açıp orda oynarım

nidalee çok eğlenceli de oyun taşıyzbilitesi az bence tflerde falan gereksiz

(bi lux değil )

OPC

Üye

keşke ben de bi bakınabilsem weste rp falan çekmemiş olsam westde yeni hesap açıp orda oynarım

nidalee çok eğlenceli de oyun taşıyzbilitesi az bence tflerde falan gereksiz

(bi lux değil )

luxun tanıtımına sup yazan kim acaba la felfena ya lux nidalee tfde iş yapamıyor aynen oyunu ileri seviyeye de getiremiyor anca mızrak atsın

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi

luxun tanıtımına sup yazan kim acaba la felfena ya lux nidalee tfde iş yapamıyor aynen oyunu ileri seviyeye de getiremiyor anca mızrak atsın

mid lux alamazsam sup oynuyorum bence baya bi gideri var gank falan atamıyolar ap kasmasan da damage atabiliyon kalkan slow her şey var

OPC

Üye

mid lux alamazsam sup oynuyorum bence baya bi gideri var gank falan atamıyolar ap kasmasan da damage atabiliyon kalkan slow her şey var

Lux iyi ya şimdi 6400 rüne harcadım ad rün için ap rün dizmicem hero alırım sıkıldım

Gangplank sarıyor mu

-Emre

Üye
Hiçbişey anlamıyom neyse ben kaçar hadi konuşun siz.

OPC

Üye

fid için takım gerekiyo abi yoksa anlaşmazsızlıkçıklıklardan oyun bitiyo

Kassadin yada karthus da olabilir ikisi de op. Blitz alıp kendime küfür mü alsam oyunlarda çok sinir oluyorum blitze

OPC

Üye

ad rünlerin yok muydu neden ap alıyon

olum ap daha zevkli la ad hero var baya mesela sayayım pant wukong fiora try master yi sivir

- - - Eklendi - - -

Ben çıkıyorum yaviz oynayalım bi ara seninle benim nick VTi sende ekliydi sen Modle yaptın galiba

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi

olum ap daha zevkli la ad hero var baya mesela sayayım pant wukong fiora try master yi sivir

- - - Eklendi - - -

Ben çıkıyorum yaviz oynayalım bi ara seninle benim nick VTi sende ekliydi sen Modle yaptın galiba

30 ol da maç atalım

ben kaçayım ellerim uyuştu

- - - Eklendi - - -

:ağlamalıbye:

- - - Eklendi - - -