Uykusuzluk :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tkm001

Üye
    Konu Sahibi
Uykusuzluk :(
Uykusuzluk problemim var erken uyuyamıyorum.
bilgisayarla iyice kafayı yedim, önceden hep farklı yerlere gezmeye giderdim ama iyice kendimi bu işe kaptırdım bilgi açısından çok önemli yerlerdeyim fakat beynim tükenmiş durumda. Sırf bu yüzden insanlarla konuşamıyorum arkadaşlarımı bile kendimden soğuttum ..
Sizce ne yapmalıyım mesleğimi bırakmalımyım yoksa aramı vermeliyim..?

maxirabit

maxirabit

Üye
internetin fişini 1 hafta çektin mi,uyku düze'nin rayına oturur.

tkm001

Üye
    Konu Sahibi
Yanlış anladınız ben intenette metin2 gibi saçma oyular oynamıyorum bilgisayarcıyım :aha:

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
bilgisayarcıyım demişsinde napıyorsun mesela.. ?
bende bilgisayarla bayagı ilgileniyorumda :d:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
arada bi kendine izin vermeyi dene.

Astrosman

Astrosman

Üye
18 mart 2012 saat 23:00 ile 19 mart 2012 saat 06:00 'ya kadar uyayamadım. Hiç böyle olmazdı... Şimdi biraz uyumuş..

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Yoğurt ye gözünü yor uykun gelir. Benim uyku düzenimde bozulmuştu. Yoğurt yedim düzeldi.

tempestshine

tempestshine

Üye
Bende 3 saatlik uykuyla duruyorum.pc'den dolayı değil ama başımın ağrısından dolayı ..

bence sen biraz ara ver bu işlere .. :oke:

CorbyW

CorbyW

Üye
Yoğurt olayına katılıyorum. Yiyince insan mayışıyor. Sen bilgisayarcısın ama ben olmadığım halde günde 20 saat bilgisayar başındayım. -Anime izliyorumda. :ehe - :D Ve birtanede bitki çayı vardı, iki bardak içince kafanı kaldıramıyordun dur bakayım bitki kitabından. :D

DDorlion

DDorlion

Üye
1 hafta kendine izin ver işi bırakma bence 1 haftada kendine gelirsin eminim

HaqperesT

HaqperesT

Üye
uyumak icin beynini kandır.
nasıl mı?
ikilem icinde kal numarası yap ve cozemiyor numarası yap.(ikilem somut olmasa daha iyi yani o ruh haline gec) beyin yorulduguna karar verir ve kısa zamanda uyursun. bu bilgiyi baska yerde bulamazsın.

notlar:uyumaya kendine zorlama, bir seyler cozmeye calısma, bir konu uzerinde dusunme

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
hortcular sizi :ehe

Eykul

Eykul

Üye
Uykusuzluk dedin hemen girdim ama konu sandigim degilmis... Ama sana tavsye edecegim bitki ozlu bir rahatlarici hap.. Benim uyku sounlarim var doktor bana oyle bir hap verdi kendimi serbest birakayim diye. Su an aklimda degil hangi bitki ozlu oldugunu baktigimda yazarim.

Anlamadigim bir nokta var o da neden insanlardan uzaklasiyorsun?

Isini birakirsan baska yapabilecegin birsey var mi? Bilgisayar basinda gecirdigin zaman ne kadarlik bir zaman? Uyuman cok onemli senin durumunda cunku beyninin daha fazla dinlenmesi lazim...

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Bunun Baska Cozumu Falan Yok .. Ara Vermelisin ..

( Yasadim Biliyorum )

karayel90

karayel90

Üye
Doktor izni olmadanda zaten ilaç kullanılmaz dikat edelim lütfen

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
uyumak icin beynini kandır.
nasıl mı?
ikilem icinde kal numarası yap ve cozemiyor numarası yap.(ikilem somut olmasa daha iyi yani o ruh haline gec) beyin yorulduguna karar verir ve kısa zamanda uyursun. bu bilgiyi baska yerde bulamazsın.

notlar:uyumaya kendine zorlama, bir seyler cozmeye calısma, bir konu uzerinde dusunme

Biraz daha acıklarmısn anlayamadım

HaqperesT

HaqperesT

Üye
Biraz daha acıklarmısn anlayamadım

uyku komutunu beyin verir ve onu kullandıkca uyuma komutu vermez. uyku problemi olanlar dusuncelerinden kopamayalardır. bunu asmanın yolu beyni uyumaya ikna etmektir. uyumaya kendini zorlamak yine beyni calıstırmaktır bu ise yaramaz. en iyi yollardan biri beynin asacagını sanmadıgı bir problem sanrıya kapılmasıdır; bu sanrıya kapılan beyin daha fazla yorulmanın ise yaramayacagına karar verip uykuyu tercih eder.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
:tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt