Uyku hapi alsammi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
    Konu Sahibi
Uyku hapi alsammi ?
beyler gece rahat uyuyamiyorum uyumam 2 saate yakin suruyor .
hangi uyku ilacini onerirsiniz
bunlardan birisini almayi dusunuyorum
Laroxly ve Remeron(istah acici ozelligide var)

Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Peocawe
Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
    Konu Sahibi
siz genelde yattiginizda ne kadar zamanda uyursunuz ? benim uyumam 2 saati falan buluyor.Doktora gidicem galiba.

Siwaro63

Üye
Bende Ayni Sorunu Yaşıyorum Hocam En İyisi Doktora Gitmek.

Uhops

Uhops

Üye
Normal günlerde 11.30'da yatarım 1.00'a kadar yatakda bekliyorum. Normal değil mi bu?

Bide uyku hapı alınca uyanamıyormuşsun.

Invoke

Invoke

Üye
siz genelde yattiginizda ne kadar zamanda uyursunuz ? benim uyumam 2 saati falan buluyor.Doktora gidicem galiba.

Valla tam adamına sordunuz, benim çok düzensiz. :D 2 gün hatta 3 gün uyumadığım da oluyor 18 saat uyuduğumda. Çok sağlıksız, biliyorum.
Normal günlerde 11.30'da yatarım 1.00'a kadar yatakda bekliyorum. Normal değil mi bu?

Bide uyku hapı alınca uyanamıyormuşsun.

Yatakta beklemen normal, çünkü düzen yok ama 11.30ta yatman normal değil.

Zaten gece uykusu ile gündüz uykusu bir değildir, geceki 8 saatlik uykunun verdiği dinlenmek ile yine 8 saat gündüz olan uykunun verimi aynı değil.Hıı, ben sadece 2 saat uyuyorsunuz sanmıştım ama yanlış anlamışım. 2 saatte uykuya dalıyorsunuz. Aklınızı meşgul eden, sizi rahatsız eden bir şey vardır, en basit açıklama. Yine de uyuduktan sonra sorunsuzsa bence büyük bir dert yok. Yine de doktora gitmekten zarar gelmez, ilaçları kafanıza göre kullanmayın.

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
    Konu Sahibi
Remeron:aldıktan 1 saat sonra sürünerek yatağa gitmenize sebep
olan, insanı sebze moduna sokan ilactir
tam bunu demek istemistim bana bundan lazim :)

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Tavsiyeyle hareket etmeyin,saglik bu,şakasi bile olmaz. Doktora gitmeniz daha iyi

Uhops

Uhops

Üye
Valla tam adamına sordunuz, benim çok düzensiz. :D 2 gün hatta 3 gün uyumadığım da oluyor 18 saat uyuduğumda. Çok sağlıksız, biliyorum.

Yatakta beklemen normal, çünkü düzen yok ama 11.30ta yatman normal değil.

Zaten gece uykusu ile gündüz uykusu bir değildir, geceki 8 saatlik uykunun verdiği dinlenmek ile yine 8 saat gündüz olan uykunun verimi aynı değil.Hıı, ben sadece 2 saat uyuyorsunuz sanmıştım ama yanlış anlamışım. 2 saatte uykuya dalıyorsunuz. Aklınızı meşgul eden, sizi rahatsız eden bir şey vardır, en basit açıklama. Yine de uyuduktan sonra sorunsuzsa bence büyük bir dert yok. Yine de doktora gitmekten zarar gelmez, ilaçları kafanıza göre kullanmayın.
23.30 normal değil mi?

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
    Konu Sahibi
bence en uygunu 24:00 .

Invoke

Invoke

Üye
00:00* :D

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
    Konu Sahibi
Remeron eğer mevcutsa "dur lan evde olacaktı 1 tane atayım"
demeyin, 1 gün uyursunuz. doktor uygun dozajı
söyleyecektir fakat doktor kontrolü dışında
kullanıyorsanız ki kullanmayın, yarım ya da çeyrek
dozajda alın. arkadaşımın annesi doktorun dediğine
uymayarak 1 tam yutmuştu ve 25 saat uyudu, kalktığında ise ilk sözü ilacımı getirin oldu.
doktora gitmekte yarar var :)

MaxipmaN

Üye
geçen 3te yattım 5te uyudum ben de bozuğum aslında :(

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
    Konu Sahibi
saat 11de muzik dinlerim gece 1 e dogru uyurum.sabah 6 da kalkarim 5 saat uyuyorum siz yine iyisiniz.

ismail

ismail

Üye
Bende gitmek istiyorum bu konuda doktora günde 10 saat uyuyorum ama yetmiyor hangisine gidilmesi yani hangi bölüme gitmek gerek

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
    Konu Sahibi
Nöroloji ve nörosrürji bölümlerinden
uyku bozukluğu çektiğinizi söyleyerek
de randevu alabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
Takipçi Satın Al

Üst Alt