romant_58
-
Konu Sahibi
-
ha ha ha ha ha gene 3 5 tane falan yemek istiyolar heralde.kadıköy dinlemez barça messi tek oynasın 3-0 alır o maçı
Benim anlamadığım nokta şu.
Galatasaray UEFA kupasını aldığı yıl karşısındaki rakipler ondan güçlüydü ama eledi gitti kupayı aldı. Fenerbahçe neden yapamaz?
Final maçına bakalım en basitinden. Arsenal gibi bir devi yenebileceğiniz aklınızda mıydı ? Hayır. Ayrıca o maç arsenal lehine 5-0 falanda bitebilirdi. Ama futbol şansı da yanındaydı Galatasarayın ve gitti kupayı aldı.
Kağıt üzerinde o zaman rakipler güçlüydü, şimdi de kağıt üzerinde hepsi Fenerbahçeden güçlü...
Zaten hep ihtimaller üzerine konuşuyoruz.Yaşanmamış bir şey üzerine kesin şeyler zaten söyleyemeyizKeşke %100 doğru tespitlerde bulunabilsek.Paso iddaa oynarım
Fenerbahçe'nin yarıfinal şansı bence oldukça yüksek.Kuralar çekilince görürsün Fenerbahçe Schalke'yle eşleşecekSchalke'yi eler Fenerbahçe Ama diğer takımlarla eşleştiği vakit şansı %5 e iner.
Futbol şansını düşünecek olursan bizim final maçında direkten dönen topumuz var Hakan Şükür'ün vuruşunda.Direğin dibinden giden 2-3 pozisyonumuz var.Onları atsak penaltılaa bile gerek kalmayabilirdiFutbol şansı herzaman lazım.Şu anda Fenerbahçe'nin finale kadar gitme imkanı varmı?Var.Ama çok zor imkansız denecek kadar az Bundan bahsediyorum
Arsenal'in kaçan pozisyonları daha fazlaydı ama. Neyse konumuz bu değil ben sadece örnek verdim.
Kim ile eşleşirse eşlessin farketmez diyorum, sonuç olarak çeyrek finale gelmişsin eğer amacın daha yukarı çıkmaksa barça da gelse dişe diş oynamaya çalışacaksın, liverpool'da gelse.
Sonuç olarak hiç biri kolay değil. Ama imkansız da değil. Sonuç olarak sevilla da orda 5 atar içerde dışarda dağıtır deniyordu. Bugün esamesi okunmuyor.
Futbol birraz da şanstır.
fenere kim cıkarsa cıksın bu sefer fark yicek her iddasina girerim sevilla orda macı bırakmazdı ama kader iste cok kötü oynadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?