preci
Üye
Uygun fiyata hotfile - rapidshare hesaplar ( turkcell )
Uygun fiyata hotfile - rapidshare hesaplar ( turkcell )
Not:Arkadaşlar hesapların kodlari değişmiyormuş, ben arkadaşımdan aldığım hesapları satıyorum.Eğer sorun olursa hesap patlarsa yenisi hemen verilecektir.Güvenilirlik konusunda aklınızda şüphe olmasın, elimden geldiğince sonuna kadar yardımcı olacağım.
Ödeme: Banka , havale işlemleriyle uyraşmayacaksınız.Turkcell tl transferi ile evinizden rahatça ödeme yapabilirsiniz .
bitiş tarihlerine göre hotfile hesaplar
28 temmuz 1 Tl .... satıldı....
29 temmuz 1 Tl
7 ağustos 3 Tl ... satıldı.....
16 ağustos 5Tl
rapidshare hesaplar 3 adet rapid satılmıştır şuana kadar.
1 aylık rapid hesaplar 3 tl
Not:Hesapların içindeki rapidslerle uzama ihtimali de var.1 aylık hesap size bir kaç ay da gidebilir.Ama biz 1 ay garanti veriyoruz, gerisi şansınıza kalmış.
iletişim için: özel mesaj
msn
[email protected]
Not:Arkadaşlar hesapların kodlari değişmiyormuş, ben arkadaşımdan aldığım hesapları satıyorum.Eğer sorun olursa hesap patlarsa yenisi hemen verilecektir.Güvenilirlik konusunda aklınızda şüphe olmasın, elimden geldiğince sonuna kadar yardımcı olacağım.
Ödeme: Banka , havale işlemleriyle uyraşmayacaksınız.Turkcell tl transferi ile evinizden rahatça ödeme yapabilirsiniz .
bitiş tarihlerine göre hotfile hesaplar
28 temmuz 1 Tl .... satıldı....
29 temmuz 1 Tl
7 ağustos 3 Tl ... satıldı.....
16 ağustos 5Tl
rapidshare hesaplar 3 adet rapid satılmıştır şuana kadar.
1 aylık rapid hesaplar 3 tl
Not:Hesapların içindeki rapidslerle uzama ihtimali de var.1 aylık hesap size bir kaç ay da gidebilir.Ama biz 1 ay garanti veriyoruz, gerisi şansınıza kalmış.
iletişim için: özel mesaj
msn
[email protected]