Uygun fiyat iyi derecede W700i.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neoorog

neoorog

Üye
    Konu Sahibi
Uygun fiyat iyi derecede W700i.
Cihazı ilk kullanan bendim. Daha sonra kardeşime verdim. N97'ler gelince bu telefonu satacağım. Muhtemelen bu 1-2 haftayı bulur.

Yalan söyleyecek halimiz yok, yalan söylesek ne olacak. Telefon alıcının eline geçince zaten herşeyi görecek. :) Telefonun teknik sorunu olarak sadece hafıza kartı okumuyor. Hafıza kartını takınca telefon kendini resetliyor, kullanılamıyor.

Bu sorun ile ilgili telefoncuya gidip, sormadım sebebini. İsterseniz bu sorununu yaptırırım fakat oraya ödeyeceğim ücreti üstüne eklerim. ;) Ya da sorunu öğrenip size bilgi veririm. ;)

Onun haricinde telefon şarj olmuyordu, şarj soketi bozulmuştu onu yaptırdım. ( yılbaşından önce ) O zamandan beri kullanıyoruz, sorun yok o konuda. Malum telefon 3-4 yıllık olduğu için kabı biraz soyulmuş durumda. :)

Telefonda 2.0 mp kamera var, flaşı da var. USB kablosu, şarj makinesi, kulaklığı, kutusu, CD'si hala duruyor, paketlenip gönderilecektir. ;) Sony Ericsson'un Walkman serisine aittir, markası W700i'dir. Şu an için istediğim ücret 80 TL'dir. Pazarlık yoktur, kargo ücreti alıcıya aittir.

Telefonun orjinal resimleri ;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt