Uygun bir android önerir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Uygun bir android önerir misiniz?
Konuyu android genel bölümüne de açmıştım ama arkadaşlar çok yardımcı oldukları için, onları yormak istemedim!?

iki bilemediniz en geç üç aya kadar yeni telefon alacağım android ilk telefonum''5800''ı alarak hayatımın hatasını yaptım bu sefer derin bir araştırma yapacağım bir de siz değerli android kullanıcılarının fikrini almak istedim kafamda 2-3model var fakat özelliklerine göre telefon artık alınmaz bazı cihazlar sorunlu olabiliyor...
500-600 tl arası;
*wi-fi
*gps
*en az 3.2 kamera
*sorunsuz
*şarj ömrü yüksek

internet kullanırım, arada resim çekerim günde en az 2-3 saat müzik dinlerim (kulaklıkla), arada oyun oynarım biraz bol program yüklerim

bana göre önerebileceğiniz neler vardır acaba?
Şimdiden ilgilenen arkadaşlar TEŞEKKÜRLER...

Türe

Üye
ideos x5

Tepkiler: ByYlmzZz
HTC Wildfires S,Galaxy Fit,HTC Wildfires,Optimus Me

ParduSS

Üye
eğer istersen Nokia Belle yi kullanan nokia 603 alabilirsin.... android istersen Htc Wildfire S al çok güzel bir arayüzü var

Konu Sahibi
wildfire, x5, ace arasında kaldım

----------Eklendi @ 20:06:53 ---------- Yazıldı @ 20:01:17 ----------

wildfire güzel ama kötü tarafı 256k renk var 3.2 ekranda biraz küçük 3.5 falan olsaydı gerçi ne kadar para veriyoruz da ne bekliyoruz ama x5 daha mantıklı htc'nin de adı var off of kafam karıştı

----------Eklendi @ 20:34:18 ---------- Yazıldı @ 20:06:53 ----------

evet arkadaşlar yorumlarınız üzerine bütün telefonları karşılaştırma yaptım sona: ace, gio wild kaldı
wild 256k renk ve 600 mhz işlemci ile gio, ve ace'den bir adım geride kalıyor, gio 3,2 ekranı ile ace'den bir adım geride kalıyor...
1. ace 2.gio 3.wild sanırım ace alacağım x5 bulamadım kalmadı sanırım piyasada ayrıca aynı özelliklere sahip arkasında samsung olması daha iyi, merak ettiğim acaba bu telefonun kullanıcıları sorun yaşıyorlar mı rahatsızlık duydukları yönler nelerdir?

----------Eklendi @ 20:48:09 ---------- Yazıldı @ 20:34:18 ----------

ace'den uygulamalar telefon hafızasına yükleniyormuş doğru mu bu çok kötü o zaman ya

HakaN-06

Üye
Aralarındaki en güçlü cihaz ideos x5. Diğer telefonlarda androidten tam verim alamazsın. En basit örnek flash player desteklemiyorlar.

Ace yi al da bi gör

Konu Sahibi
[QUOTE="ForeverAlone";4363649]Ideos X5 bulamazsın.Galaxy Ace tavsiyemdir.[/QUOTE]
benim de aklımda o var ama... 2.3 android'de sanırım uygulamalar hafıza kartına kurulabiliyormuş değil mi?

Ocean258

Üye
galaxy ace diyorum bende alacaksan ama sorun çıkarsa bilemiyorum ben derim ki 200 300 felan daha ekle optimus black yada htc'nin modellerinden birisini al

Konu Sahibi
galaxy ace diyorum bende alacaksan ama sorun çıkarsa bilemiyorum ben derim ki 200 300 felan daha ekle optimus black yada htc'nin modellerinden birisini al
ya güzel kardeşim iyi güzel diyorsunda ben eklerim nakit sıkıntısından değil peder 900 tl yi telefona verdiğimi duyarsa keser beni

Türe

Üye
nasıl bulamazmış ? git turkcell'e bulursun

Kardeşimde ace var.Çok sorunlu.İdeos x5 Turkcell bayilerinde bulursan al

Türe

Üye
evet ace'ye çok sorunlu diyorlar ve evet ideos x5 daha üstün dostum

Jrcan1

Üye
Benim 2 arkadaşımda da Galaxy Ace vardı.Biri çok kasıyordu.Diğeri sorunsuz ve mükkemmel çalışıyordu.Bence riske girme.İdeos x5 al.Rahatla

Konu Sahibi
evet ace'ye çok sorunlu diyorlar ve evet ideos x5 daha üstün dostum
peki x5 te uygulamalar hafıza kartına kurulabiliyor mu?

----------Eklendi @ 18:31:42 ---------- Yazıldı @ 18:31:17 ----------

Bu arada hepinize çok çok teşekkür ederim arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...