Tavsiye Uyguluma arsivi arıyom acilll...

Sponsorlu Bağlantılar

@Safak

@Safak

Üye
    Konu Sahibi
Uyguluma arsivi arıyom acilll...
Hart fotmat attıktan sonra kullanabilecegmz bi uygulama paketi olsa ...Yardım Eden Herkese Tesekkur Ederim :)

-Hokage-

-Hokage-

Üye
baya önceden yapmıştım böyle birşey. Şuanda forumda duruyor mu bilmiyorum.Bakıp atayım linkini ama uygulamalar güncelliğini yitirmiştir heralde suan

@Safak

@Safak

Üye
    Konu Sahibi
baya önceden yapmıştım böyle birşey. Şuanda forumda duruyor mu bilmiyorum.Bakıp atayım linkini ama uygulamalar güncelliğini yitirmiştir heralde suan
guzel olur asigasi yapcam demişti onu bekliyom 100tne uyg arsivi yapcam diyodu

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Belle Extra Buttons, CameraPro, Cameralover, Lock screen audio, opera mini next, screensnap, joikuspot, coverup, skydrive(depolama amaçlı, lumia alacağımızdan değil :)), photofunia. Bunlar sürekli işe yarayabilecek programlardır. Kusura bakma telefondayım, sadece isim verebiliyorum. Link verip, upload yapamıyorum şu an. İyi programlardır. :)

• Beğen
Tepkiler: @Safak
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
yazılım desteği için yazılım destek bölümünü kullanınız. Genel bölümü bunun için uygun değil ayrıca üst konuları inceleyerek kendinize göre bulabilirsiniz. Sonuçta herkesin arşivi farklı kullandığı uygulamalar farklı.

• Beğen
Tepkiler: Symbianizer, @Safak ve asigsasi
@Safak

@Safak

Üye
    Konu Sahibi
yazılım desteği için yazılım destek bölümünü kullanınız. Genel bölümü bunun için uygun değil ayrıca üst konuları inceleyerek kendinize göre bulabilirsiniz. Sonuçta herkesin arşivi farklı kullandığı uygulamalar farklı.
ozur dilerim tam olarak nere acicagimi bilemedim :(

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye

Symbianizer

Symbianizer

Üye
İnternet küçüldü :hmmm :ehe

Üst Alt