Uygulamanızı kendınız sertıfıkalandırın (sertifika hatasına son)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu konuyu açan arkadas bi kontrol etsin siteyi . En son send e tıklayım demis. Öyle bisey yok contiune var en son onu tıklıyorum. Hotmailime bisey gelmiyo.
 
    Konu Sahibi
kardeş gelen sayfadan küçük here yazısına tıkla hersey gelıo bıraz denesen kendınde bulurdun
 

pasha14

Üye
kolay bir yöntem demişsin ama bence en zor yöntem, imzasız bir sürü uygulama var hepsini göndersen geri göndermeleri günler sürer ama bir kere sertifika aldığında istediğin programı anında kurarsın..

+1
Nadir abi haklı bu söylediğin yöntem çok daha zor. Opda'dan sertifika al istediğin uygulamayı hiç beklemeden sertifikala ve telefonuna kur.
 
çevrim içi sertifika kontrolu yapılamadı diyoo yukardakileri aynen yaptım ama olmadı neyse saglık olsun... yinede emegine saglık tşkler..
 
    Konu Sahibi
benim bildiğim sadece sis dosyaları ıcın gecerlı bu yontem aklınızda bulunsun ıkıncı yol olarak
 

_ardaa

Üye
bu yöntemi 2-3 yıl önce kullanıyorduk sonra kapanmıştı tekrar açılmış, zamanında yasal bir sistemdi opda gibi değildi ama sorunlar çıkıyordu öyle her uygulamayı sertifikalamıyorlar, uygulamaların uid numarasında sorun çıkıyordu genelde, şuan da verdiğin linke baktım https üzerinde çizgi var yani ssl sertifikaları bitmiş yenisini almamışlar bu da güven konusunda biraz sıkıntı yaratıyor, şimdi baktım orda here yazan yere tıklayınca uid ile ilgili bir not var sanırım halen aynı şeyler devam ediyor ama site güvenilirdi bir zamanlar halen de öyledir sanırım.
 
    Konu Sahibi
zaman gectıkce degısıyor :-(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...