uygulamalarin internet bağlantisini kesebilirmiyim

Sponsorlu Bağlantılar

fredwerevıra

fredwerevıra

Üye
    Konu Sahibi
uygulamalarin internet bağlantisini kesebilirmiyim
arkadaslar her oyun veya uygulama internet bağlantısı istiyor seçtiğimiz oyun ve uygulamalarin internet bağlantısını tamamen kesebilmek mümkün mü böyle bir programı var mı? cunku aylık 1 GB olan kotam yetmiyor.belirlediğim uygulamaların internet bağlantısını kesmek istiyorum

bilal3734

Üye
Evet :) Yapabilirsin 3G Watchdog İndir Sonra Ayarlar> Kablosuz Ağlar> Mobil Ağlar > Veri İle İlgili Olanlari Kapat :)

fredwerevıra

fredwerevıra

Üye
    Konu Sahibi
Evet :) Yapabilirsin 3G Watchdog İndir Sonra Ayarlar> Kablosuz Ağlar> Mobil Ağlar > Veri İle İlgili Olanlari Kapat :)

3G watchdog var. ayarlardan kastin telefonun kendi ayarlar menusu mu yoksa 3G watchdogun mu?

fredwerevıra

fredwerevıra

Üye
    Konu Sahibi
Kendi Ayar Menusu, 3G watchdog kotayi aşmamak için bir program :)

3G watchdog un pro surumunu indirdim orda istedigin uygulamanin internet baglantisini kapatabiliyosun boyle bi sorunun varsa sanada tavsiye ederim (pro surumu markette ucretli forumlarda belese bulabilirsin )

orantez31

Üye
Usta bana da lzm dediğin gibi bir program poweramp programını kullaniyorum internet ile ilgisini kesebilsem keşke sürekli lisans istiyor yardım edebilecek varmı

PME 4L

PME 4L

Üye
Lucky patcher ile halledersin lisansı bende kullanıyorum suan

Old Skool

Old Skool

Üye
3G watchdog un pro surumunu indirdim orda istedigin uygulamanin internet baglantisini kapatabiliyosun boyle bi sorunun varsa sanada tavsiye ederim (pro surumu markette ucretli forumlarda belese bulabilirsin )

Merhaba hocam benim cihazın sürümü 2.3.4 ve rootsuz, ben de birkaç uygulamanın gerek wifi gerek 3g olsun veri bağlantısını kesmek istiyorum. Lisans kontrolü istiyor da. Watchdog da bulamadım bahsettiğiniz kısmı. Açıklarsanız sevinirim veya başka uygulama önerseniz de olur.

Üst Alt