Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
UygulamaUygulamaları Sistem Uygulamasına Çevirme
Sponsorlu Bağlantılar
Samizel Destan
Üye
Konu Sahibi
Uygulamaları Sistem Uygulamasına Çevirme
Telefonda ki sonradan yüklediğimiz uygulamaları sistem uygulamasına çevirmenin herhangi bir faydası varmıdır acaba veya zararı?
xavxmaxi
Emekli Yönetici
@Samizel Destan buna benzer bir konu vardı, sistem uygulamasına çevirince güncelleme alır denmişti, ancak bir işe yaramadı. Ne faydasını gördüm ne zararını
@Samizel Destan buna benzer bir konu vardı, sistem uygulamasına çevirince güncelleme alır denmişti, ancak bir işe yaramadı. Ne faydasını gördüm ne zararını
Güncelleme alırmış derken? Kullanıcı uygulaması ikende güncelleme almıyormu zaten? Sistem uygulamasına dönüştürünce illa ki bir farkının olması lazımdır mesela ben GO SMS Pro yu sistem uygulamasına çevirmeyi düşünüyorum ancak tam emin olamadım
xavxmaxi
Emekli Yönetici
@Samizel Destan Güncelleme alma olayı market dışından yüklediğimiz "hileli" uygulamalar için önerilmişti. Ancak işe yaramadı Neden sistem uygulamasına çevirmek istiyorsunuz ki?
@Samizel Destan Güncelleme alma olayı market dışından yüklediğimiz "hileli" uygulamalar için önerilmişti. Ancak işe yaramadı Neden sistem uygulamasına çevirmek istiyorsunuz ki?
Ben bazı uygulamaları sistem uygulaması yapmak istiyorum örneğin facebook uygulamasını sistem uygulaması yapsam google play üzerinden güncelleme alır mı ?
Ben bazı uygulamaları sistem uygulaması yapmak istiyorum örneğin facebook uygulamasını sistem uygulaması yapsam google play üzerinden güncelleme alır mı ?
Kardeş önce telefonu rootla ondan sonra Root explorer ile istediğin programı sistem/app içine at sistem uygulaması oluyor.
Güncelleme gelir mi bilmiyorum
Silinen Üye 1145465
Kapalı Hesap
Link2sd ile yapabilirsin fakat bi artısı olmuyor sistem uygulaması olunca.
brsgltkn
Üye
hayır ben uygulamaları sisteme gömebiliyorum ama güncelleme geliyor mu onu merak ediyorum