Uygulama Uygulamaları Sistem Uygulamasına Çevirme

Sponsorlu Bağlantılar

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Uygulamaları Sistem Uygulamasına Çevirme
Telefonda ki sonradan yüklediğimiz uygulamaları sistem uygulamasına çevirmenin herhangi bir faydası varmıdır acaba veya zararı?

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
@Samizel Destan buna benzer bir konu vardı, sistem uygulamasına çevirince güncelleme alır denmişti, ancak bir işe yaramadı. Ne faydasını gördüm ne zararını :)

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
@Samizel Destan buna benzer bir konu vardı, sistem uygulamasına çevirince güncelleme alır denmişti, ancak bir işe yaramadı. Ne faydasını gördüm ne zararını :)
Güncelleme alırmış derken? Kullanıcı uygulaması ikende güncelleme almıyormu zaten? Sistem uygulamasına dönüştürünce illa ki bir farkının olması lazımdır mesela ben GO SMS Pro yu sistem uygulamasına çevirmeyi düşünüyorum ancak tam emin olamadım

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
@Samizel Destan Güncelleme alma olayı market dışından yüklediğimiz "hileli" uygulamalar için önerilmişti. Ancak işe yaramadı :) Neden sistem uygulamasına çevirmek istiyorsunuz ki? :)

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
@Samizel Destan Güncelleme alma olayı market dışından yüklediğimiz "hileli" uygulamalar için önerilmişti. Ancak işe yaramadı :) Neden sistem uygulamasına çevirmek istiyorsunuz ki? :)
Kullanici uygulamalari bazen calismayi durdurabiliyor sistem uygulamasina cevirinca daha stabil calisirmi acaba diye dusundum :)

• Beğen
Tepkiler: xavxmaxi
ucnumara

ucnumara

Üye
Kullanıcı uygulamalarını nasıl sistem uygulamasına çevirebiliyoruz ?

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
@ucnumara Lucky Patcher uygulamasıyla yapabilirsiniz.

brsgltkn

brsgltkn

Üye
Ben bazı uygulamaları sistem uygulaması yapmak istiyorum örneğin facebook uygulamasını sistem uygulaması yapsam google play üzerinden güncelleme alır mı ?

2523690

2523690

Üye
Ben bazı uygulamaları sistem uygulaması yapmak istiyorum örneğin facebook uygulamasını sistem uygulaması yapsam google play üzerinden güncelleme alır mı ?

Kardeş önce telefonu rootla ondan sonra Root explorer ile istediğin programı sistem/app içine at sistem uygulaması oluyor.
Güncelleme gelir mi bilmiyorum

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Link2sd ile yapabilirsin fakat bi artısı olmuyor sistem uygulaması olunca.

brsgltkn

brsgltkn

Üye
hayır ben uygulamaları sisteme gömebiliyorum ama güncelleme geliyor mu onu merak ediyorum

Üst Alt