symbian^3te teliniz hackli ise şu patchları x-plore ile veya pc ile patches klasörüne atıp pom patchter plustan açıp auto derseniz uygulamalarınız silinmez oluyor
aynen rom patcın patchlarını kapat uygulamaları sil dediğindeki kaldırma başarız yerine silinsinmi sorusu normal geliyor gereklilğiise ben keşfettim pmp* için patch ararken buldum
diğerleri normal hack patchı(bahsettiğin üç tane) o zaten diğer patchlar diğerlerinin çalişması için biri diğerini tetikliyor
Installserver Nokia Fp2 9.3.rmp asıl bu silinmez yapıyor diğerleri bunun çalışmasına yardımcı oluyor
diğerleri normal hack patchı(bahsettiğin üç tane) o zaten diğer patchlar diğerlerinin çalişması için biri diğerini tetikliyor
Installserver Nokia Fp2 9.3.rmp asıl bu silinmez yapıyor diğerleri bunun çalışmasına yardımcı oluyor