Uygulamaları harici hafıza kartına kurma/ taşıma sorunu...

Sponsorlu Bağlantılar

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Uygulamaları harici hafıza kartına kurma/ taşıma sorunu...
Bir çok yerde okudum ama hiçbiri faydalı olmadı. 16 gb haricim var 6 gb kendi hafızası var. Kendi hafızası doldu , oyun yükleyecem yükleyemiyorum. Şimdi gl to sd diye bişey yükledim o program hariciye taşıyomuş , gerçektende taşıdı. Ama şimdi file browserden girince 1 değil 2 tane sdcard diye dosya var. Kafam allak bullak oldu. Ne yapıcam ne yapmalıyım? SD kart dosyalı oyun yüklerken hangi sdcardın içine atacam ?? Androidde böle bi sorun olduğunu önceden ne gördüm ne duydum. Valla bi sorunu halletsem diğeri çıkıyor. Artık şuda çözülsede bende rahata kavuşsam ?? :)

seryak

Üye
sdkart+Android + data klasörü olması lazim..her ikisinide deneyin.

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
sdkart+Android + data var birde

mnt+sdcard+android+data var. o programla güya harici hafızaya taşıdık ama taşıdıktan sonra oyunu açınca dosya indirilmesi lazım dio. İnincede gene telefonun micro usbmidir nedir içinde kendi hafızası var oraya kuruluyor. Herşey karmakarışık oldu ve ben bundan çok sıkıldım....
Telefonumda 4.0.4 cyanogen 9 yüklü bu arada. (Galaxy s)

steganos

Üye
Ayni sorun bende de var s3 telefonum

m.murat.95

m.murat.95

Üye
Ya benim telefonda (S3) hafiza kartinda android klasoru yok ve sd dosyalari telefona inio, onun hafiza kartina inmesi gerekmio mu

TheMadness

TheMadness

Üye
directory bind kullan

halis18

halis18

Üye
directory bind kullanıyorum. 16gb hafıza kartı çakalı çokta seri açıyorum normalinden bir fark göremedim

Karta Kurulu oyunlarım
Gangster Rio
Real Racing 2
Amazing Spiderman
MaxPayne3
Pes2012
Nfs Shift
Modern Combat 3
Nova 3

sıkıntısı oynuyorum.
Cihazın root olmasım
directory bind çalışması için

Kerim.

Kerim.

Üye
ya bu sorun tüm android telefonlardamı var?

PriZm

PriZm

Üye
Hafıza kartı swap yapmamışmıydın sen? :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
ya bu sorun tüm android telefonlardamı var?

Ben telefonumdaki 3. parti tüm uygulamaları hafıza kartına kolaylıkla taşıyabiliyorum :hmmm Ayarlar > Uygulamalar > Uygulamaları yönet > SD kartta > Buradaki programlardan işaretli olmayanlara basıp özelliklerinden SD karta taşı'ya basıyorum kolaylıkla taşınıyor. Sadece ilk kurulumda telefon hafızasına kuruluyor. Sonrası kolay zaten.

PriZm

PriZm

Üye

Ben telefonumdaki 3. parti tüm uygulamaları hafıza kartına kolaylıkla taşıyabiliyorum :hmmm Ayarlar > Uygulamalar > Uygulamaları yönet > SD kartta > Buradaki programlardan işaretli olmayanlara basıp özelliklerinden SD karta taşı'ya basıyorum kolaylıkla taşınıyor. Sadece ilk kurulumda telefon hafızasına kuruluyor. Sonrası kolay zaten.

ama problem o değil Furkan sorun apk değil,telefonun kendi sd sinde yer kaplayan 500 mb falan olan data klasörlerinden bahsediyoruz. :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

ama problem o değil Furkan sorun apk değil,telefonun kendi sd sinde yer kaplayan 1 gb data klasörlerinden bahsediyoruz. :)

Heee anladım, benim standart olarak hafıza kartındaki SD DATA dosyalarını okuyor. O yüzden sorun yok. Ancak bu benim telefon için geçerli. Başka telefonlarda swap denilen hafıza değiştirme işlemi gereklidir.

PriZm

PriZm

Üye

Heee anladım, benim standart olarak hafıza kartındaki SD DATA dosyalarını okuyor. O yüzden sorun yok. Ancak bu benim telefon için geçerli. Başka telefonlarda swap denilen hafıza değiştirme işlemi gereklidir.
senin telefonda Internal sd kart yok sanırım o yüzden hafıza kartını okuyor:hmmm

Üst Alt