Uygulamalarda "karşıdan yükleme" sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
Uygulamalarda "karşıdan yükleme" sorunu
Sorun benim bilgisayarımda değil ama çözmek zorundayız.

Masaüstündeki veya başlat menüsündeki herhangi bir uygulamayı açmak istediğimde aşağıdaki gibi bir ekranla karşılaşıyorum. Aç'a a bastığımda açmıyor. Ama uygulamayı veya oyunu neyse artık, kendi klasöründen açmaya çalıştığımda açıyor.

Örnek:

Başlat menüsündeyken Chrome'a bastığımda açmazken, C:\Users\ofis\AppData\Local\Google\Chrome\Application buradan açmaya çalıştığımda açabiliyorum. Aynı şey herhangi bir oyun için de geçerli. Masaüstünden açamazken, D'ye gidip oyunun klasörünü bulduğumda açabiliyorum.

Önemli noktalar:
-Masaüstündeki bütün uygulamaların simgesi ie simgesi halinde(ss koyacağım)
-bu sorun sonunda .lnk yazan dosyalarda oluyor galiba.

Sorun neee???

resimde gördüğünüz gibi masaüstündeki birkaç dosyada internet explorer simgesi var.

evet çözüm arıyorum :D

Berk ve Hasan artislik yapın ne yapın artık bilemiyorum ama bu sorun çö-zü-le-cek !! :ehe

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
unassoc 1.4 isimli bir program var. Google amca sana yerini söyler. Bir dene bakalım, işini görecek mi?

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
unassoc 1.4 isimli bir program var. Google amca sana yerini söyler. Bir dene bakalım, işini görecek mi?

birazdan deniyorum :tşk:

----------Eklendi @ 23:52:27 ---------- Yazıldı @ 23:45:57 ----------

bu programla .lnk dosya türünü kaldırdım, şimdi her şey düzgün gibi görünüyor, işe yaradı yani :tşk:

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
  • Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
daha fazla mesaj yazmaya gerek yok sanırım. sorum halloldu :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 14714
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt