uygulamalar ve telefon kasması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nokialover

Üye
    Konu Sahibi
uygulamalar ve telefon kasması
Arkadaşlar iki tane sorum olacak birincisi C6-01'im yavaşlamaya başladı arka planda hiç uygulama olmadığı halde ilk günkü gibi değil yani ana ekranda geçiş yaparken ufak taklıma oluyor nası çözebilirim.

ikinciside ben sitedeki uygulamaları tek tek indirmekte sorun yaşıyorum c6-01 için gerekli, kullanışlı uygulamaların bir arada bulundugu bir uygulama arşivi bulabilirmiyiz.

nokialover

Üye
    Konu Sahibi
bir sorum daha olacak ben siteden oyun indrimek istiyorum ama çok yavaş iniyor yani 250 mblık oyun 20 kb ile iniyor bunu hızlandırmanın bir yolu yokmu

mah23442344

Üye
internet hızınla alakalı o

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
başka bir indirme yolu yokmu yada başka bi siteden? çok yavaş beklemek ölüm gibi

sitede mafiafire ye upload edilen oyunları bulursun :oke: istersen özelden sana bir site önerebilirim upload sitesi üzerinden değil sitenin kendisinden indiriyorsun hd oyunları dolayısı ile yavaşlama olmuyor.

nokialover

Üye
    Konu Sahibi

sitede mafiafire ye upload edilen oyunları bulursun :oke: istersen özelden sana bir site önerebilirim upload sitesi üzerinden değil sitenin kendisinden indiriyorsun hd oyunları dolayısı ile yavaşlama olmuyor.
özelden yolla lütfen çok sağol simdiden

MaxipmaN

Üye
tema değiştircen evolve çok kasıyor ıcs belle tavsiye ederim deneye deneye stabil tema mutlaka bulursun ve ayrıca mobile cleaner 2.0 kullan

nokialover

Üye
    Konu Sahibi
bide arkadaşlar telefona uygun film ve videoları nerden bulabilirim 16 gb hafıza var ama daha 4 gbı dolu

- - - Eklendi - - -

tema değiştircen evolve çok kasıyor ıcs belle tavsiye ederim deneye deneye stabil tema mutlaka bulursun ve ayrıca mobile cleaner 2.0 kullan
ıcs belle ve kullandığın temaları yazarmısın hocam rica etsem

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
maxipda ki üst konu toplu olarak yakında türkçe paket yapmayı düşünüyorum çoğu uygulama elden geçirildi tek tek paylaşmak sıkıntı

nokialover

Üye
    Konu Sahibi
maxipda ki üst konu toplu olarak yakında türkçe paket yapmayı düşünüyorum çoğu uygulama elden geçirildi tek tek paylaşmak sıkıntı

ne diyeyim süpper olur :)

- - - Eklendi - - -

great14

great14

Üye
Merhabalar arkadaşım öncelikle hafıza kartındaki önemli dosyaları bilgisayara kopyala ardından hafıza kartını biçimlendir telefonun yedeğini alıp kartı biçimlendirdikten sonra Navifirm'den kendi telefonuna ait sistem dosyalarını indir ve pheonix'ten telefonuna flash at. Telefonun ilk günkü gibi olacaktır ve hafıza kartının class'ına dikkat et ben 1 sene önce dikkat etmeden 16 GB class 4 almıştım HD videolarda bile takılmalar oluyordu çok olmuyordu ama yine de fark ediyordu. Şuan elimde 16 GB Class 10 hafıza kartı var 40 liraya denk geldi telefondaki nadir kasılmalar da artık olmuyor yani hafıza kartı class'ına dikkat edelim. Ayrıca Maxicep'teki uygulama arşivleri sana yeterli benim telefonumda 2,5 gb oyun uygulama var gerisine HD Film attım canım sıkıldıkça izliyorum.

nokialover

Üye
    Konu Sahibi
Merhabalar arkadaşım öncelikle hafıza kartındaki önemli dosyaları bilgisayara kopyala ardından hafıza kartını biçimlendir telefonun yedeğini alıp kartı biçimlendirdikten sonra Navifirm'den kendi telefonuna ait sistem dosyalarını indir ve pheonix'ten telefonuna flash at. Telefonun ilk günkü gibi olacaktır ve hafıza kartının class'ına dikkat et ben 1 sene önce dikkat etmeden 16 GB class 4 almıştım HD videolarda bile takılmalar oluyordu çok olmuyordu ama yine de fark ediyordu. Şuan elimde 16 GB Class 10 hafıza kartı var 40 liraya denk geldi telefondaki nadir kasılmalar da artık olmuyor yani hafıza kartı class'ına dikkat edelim. Ayrıca Maxicep'teki uygulama arşivleri sana yeterli benim telefonumda 2,5 gb oyun uygulama var gerisine HD Film attım canım sıkıldıkça izliyorum.
filmleri nerden indirebilirim

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bide arkadaşlar telefona uygun film ve videoları nerden bulabilirim 16 gb hafıza var ama daha 4 gbı dolu

- - - Eklendi - - -

MOTİVA LG by raffa teması iyidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt