Uygulama Yapmak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama Yapmak
Öncelikle herkese merhabalar. Ben LG Optimus Black kullanıcısıyım. Kendi kendime uygulama (.apk) yapmak istiyorum. (Çok Büyük Uygulamalar değil) Bu konuyla ilgili internette App Inventor isimli bir program buldum. Bunu nasıl kullanabilirim? Ya da sizin bildiğiniz daha basit ve güzel android uygulaması yapabileceğim bir program mevcut mu? Şimdiden teşekkür ederim.

korhan_20_20_20

Üye
onun için c# ve ya java dili bilmen gerek.onların sdk larını yüklemen gerek.tabi bunları yapman için de visual studio gibi bir program gerek.bu dilleri bilmedikten sonra uygulamanın u'sunu yapamazsın.dediğin inventoru da biliyorum ama o pek bişeye benzemiyor.onla sadece sınırlı şeyler yapabilirsin.

enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
onun için c# ve ya java dili bilmen gerek.onların sdk larını yüklemen gerek.tabi bunları yapman için de visual studio gibi bir program gerek.bu dilleri bilmedikten sonra uygulamanın u'sunu yapamazsın.dediğin inventoru da biliyorum ama o pek bişeye benzemiyor.onla sadece sınırlı şeyler yapabilirsin.
C# C++'a benziyor mu ?
Biraz araştırma yapmak lazım galiba :)

MrExpert

MrExpert

Üye
İllaki c# a gerek yok java dilini bil gerisini android simulatorde yapabilirsin :)

enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
Cevaplar için teşekkür ederim :)

legolas29

legolas29

Üye
Ben hello android arastirdim 3 tane programla dil e filan gerek kalmadan yapyorlar.Bunlar java, android sdk ve eclipse diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt