İpucu Uygulama ve oyunları topluca kaldırmak

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama ve oyunları topluca kaldırmak

Telefonumuzda yüklediğimiz ve hiç kullanmadığımız yahut da kullanıp sıkıldığımız birden fazla uygulama olabilir. Veya yer sıkıntısından dolayı birden fazla uygulamayı ya da oyunu silmek zorunda kalabiliriz.

İşte bugünkü ipucumuz bununla ilgili.

Uygulamalar listesinden birden fazla oyunu kaldırmak için aşağıdaki yolu izleyin.

* Ana menüde sağa kayarak uygulamalar listesine gelin ve Akıllı Depolama'yı açın.
* Akıllı depolamada, uygulama ve oyunlarınızın yüklü olduğu yere göre Telefon veya SD kartı seçin.
* Gelen listede Uygulamalar+Oyunlar'a basın.
* Açılan listeden aşağıdaki Seç butonuna tıkladıktan sonra istediğiniz oyun ve uygulamaları işaretleyip Kaldır diyerek birden çok oyun ve uygulamayı aynı anda kaldırabilirsiniz.

Bir dahaki ipucumuzda görüşmek üzere, iyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: dark_13, Serhan, Esendağlı ve 3 diğerleri

beats

beats

Üye
:tşk: Açıklayıcı bir ipucu olmuş.

sekajmer

sekajmer

Üye
Teşekkürler, gerçi herkes biliyordur ama :D

serinaga

serinaga

Üye
Üstadım keşke daha önceden haberim olsaydı. Aynı zamanda birden fazla uygulamayı telefon hafızasından SD karta, SD karttan da telefon hafızasına taşıma özelliği de varmış, onca uygulamayı tek tek SD karta taşımıştım, bilgilendirme için çok teşekkürler ...

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Teşekkürler :)

PureFood

PureFood

Üye
Bu olay çok iyi oldu aslında, biraz daha bilgisayarvari özellikler eklense insanları daha çok cezbedebilir Windows Phone. Yani Programlar+Özellikler bölümü gibi, Denetim Masası vs. gibi hem isim hem de böyle özellikler insanları sisteme çekebilir.

• Beğen
Tepkiler: Serhan
İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Biliyordum ama yinede :tşk:

¯\_(ツ)_/¯

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Teşekkürler

tugaykln

Üye
Bilmiyodum... öğrendiğim iyi oldu.teşekkurler :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Üst Alt