uygulama telefonunuzda yüklü değil

Sponsorlu Bağlantılar

yasincik

Üye
    Konu Sahibi
uygulama telefonunuzda yüklü değil
galaxy s2 im root lu ve 32 gb hafıza kartı takılı bazı uygulama ve oyunları marketten indirip yüklüyorum yükleniyor oynuyorum sorun yok biraz geçtikten sonra veya telefonu kapattıktan sonra uygulama gözüküyor ama tıkladığımda uygulama telefonunuzda yüklü değil diyor. bunu nasıl çözebilirim biri yardım etsin lütfen şimden teşekkürler..
buda fotosu

Kǔr Şâd

Üye
Telefona Unroot yapmayı deneyebilirsin. Eğer yine sorun geçmezse Stok Rom atabilirsin. Stok rom attıktan sonra tekrar Root ederek bunu değiştirebilirsin. Eğer hiçbiri olmazsa hafıza kartını çıkartıp telefona format at, daha sonra stok rom ve root yap. Eğer olmazsa yakın beni sabun yapın.

Ayrıca; Skype için konusurken ücret veriyormusun ?

yasincik

Üye
    Konu Sahibi
telefon daha yeni rootuda daha yeni attım hafıza kartına kaydedilen bazı uygulamalarda bunu yapıyor o uygulamayı hemen telefon hafızasına taşıdığım zaman sorun yok bazı uygulamalarda hafıza kartında gayet güzel çalışıyor dediğim gibi bazılarında böyle yapıyor. ayrıca skype yi yeni yükledim ama paralı kayıtlı varsa arkadaşın skype de onlarla yazışabilirsin msn gibi bide görüntülüymüş bu

Kǔr Şâd

Üye
Hafıza kartındaki dosyalarını depoladıktan sonra FAT şeklinde biçimlendirmeni öneririm. Eğer zamanın varsa Hızlı Biçimlendir seçeneğini kullanma. Daha sonra tekrar dosyalarını depola ve Unroot ettikten sonra dene. Bence bunu yaparsan sorunun kalmaz. Ayrıca Skype hakkında bilgim var sadece telefondan nasıl olur diye merak ediyorumda yüklemeye üşeniyorum. Dediklerimi yaparsan sorun olacağını sanmıyorum kardeş.

mancukya

Üye
S1 dede olan bir sorun Samsungun telleri bu kartlarin bazilariyla sorun yapiyor kac kere s1 de verileri kaybettim yada bu tarz gecikme falan arkadas söylemis Panosonic sd formatter yada o tarz bir programla karti bicimlendir Fat hic denemedim fat32 ile denedim ama sorunun caresi pek yok gibi fat format ile dene bakalim taniyacakmi karti.

MBrkA

MBrkA

Üye
Biraz bekle gelir :D
Bende de telefonu ilk açınca öle oluyo.SD Kartını okumasını bekle biraz okuyunca gelir.Bi de 32GB'miş okuması biraz sürebilir.

godzila34

Üye
Aynı sorun benim tablette de var. Uygulamayı veya oyunu Andorid marketten indiriyorum. Gayet güzel , sorunsuz çalışıyor. Sonra telefonu kapatıp açıyorum. Uygulama yüklü değil diyor. Uygulamayı silip bir daha android marketten indiriyorum yine aynı sorun ile karşılaşıyorum. Bir de kartı biçimlendireceğim. Belki düzelir.

Biraz bekle gelir :D
Bende de telefonu ilk açınca öle oluyo.SD Kartını okumasını bekle biraz okuyunca gelir.Bi de 32GB'miş okuması biraz sürebilir.

SD kartı okuması ile alakası yok. 4-5 saatir tablet açık , yine uygulama yüklü değil diyor. üstelik 2GB hafıza kartı olmasına rağmen.

---------------
Aynı bu durumu olupta düzelen varsa lütfen yorum yazsın.