Uygulama Uygulama Taşıma

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2498213

Silinen Üye 2498213

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Uygulama Taşıma
Beyler merhaba. Benim sorunum uygulamaları harici depolamaya yani sd karta taşıma. Ama sıkıntım uygulamaların data veya obblerini taşıyamıyor olmam. Minitool partition ile de denedim ama link2sd de sd kartin 2.bolumunu gormuyor ne yapmaliyim. Data veya obbleri linklemem gerekli

kanat_58

kanat_58

Üye
Link2 ile sadece apk ve onun lib dex dosyalarını falan tasirsin obb dosyasini tasiyamazsin eğer obb dosyasının yerini değiştirmek istiyorsan forumda foldermount xposed modülü var onunla yaparsin

Silinen Üye 2498213

Silinen Üye 2498213

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kardes sd karta obb veya data dosyalarini aktarmak icin sd karta linkleme diye ayri bir bolum var. Benim sorum bunun nasil yapildigi.

kanat_58

kanat_58

Üye
Demek istediğim ayırdığını bölüme obb data tasiyamazsin root explorerdan belki görürsün telin rootlu olması lazim ama dediğim gibi obb datayı tasiyamazsin taşısan bile calismaz

Silinen Üye 2498213

Silinen Üye 2498213

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kardes telefon tabi rootlu da anlamadigim kisim madem calistiramam o zaman linkleme dlye bir secenek neden var :D

kanat_58

kanat_58

Üye
Orda neleri linkliyor ona bak orda lib dex dosyalarını linkler bunlarda zaten fazla yer kaplamiyor

Silinen Üye 2498213

Silinen Üye 2498213

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Obb yi datayi linkliyor dur bi dakka
Yani demek istediğim o dediğini telefon kendi de yapiyor. O zaman link2sd ye ne gerek var ki

kanat_58

kanat_58

Üye
Link2 SD bazı Taşınamayan facebook gibi uygulamaları taşımak kaldırmak paylaşmak sistemdeki uygulamalara gelen güncellemeleri sisteme entegre etmek hızlı başlatma cwm denir baslatma hafızada yer açmak gibi vs bir çok ise yarıyor benim ve bir çoğunun favori programi

Silinen Üye 2498213

Silinen Üye 2498213

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Acaba napacaz bu obbleri o zaman

kanat_58

kanat_58

Üye
Abii obb dosyasını SD cart android obb klasörün içine koyuyorsun sonra apk sini yükleyip calistiriyorsun

kanat_58

kanat_58

Üye
Bu dahili SD cart ta çalışan ama haricide calismayan uygulamalari veya oyunları harici SD Carta atınca çalışması icin ayrintili anlatmış zaten

Silinen Üye 2498213

Silinen Üye 2498213

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Deneyim o zaman

Silinen Üye 2498213

Silinen Üye 2498213

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Olmuyo beyler

Üst Alt