Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uygulama silmek?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Utku
Üye
Konu Sahibi
Uygulama silmek?
Arkadaşlar ben iphone daki gibi uygulamanın üstüne uzun tıklayınca sil seçeneğinin gelmesini istiyorum(symbian 3 te sadece müziklerde ve galeride var) bildiğiniz bir program var mı?
Soc-DooM33
Üye
iphonedan yani sira o sanirim 58oo da vardi dimi ? arkadsim yapmistida onda gormstm
serkanet
Üye
önce seçenek düzenle de sonra uygulamanın üstüne basılı tut sil eğer senin istediğin gibi olsaydı yanlışlıkla silinme olayları ile karşılaşılırdı
Starsley
O dediğin pr2 ile gelecek. Uygulamaya basılı tutacaksın. Düzenle moduna gelecek. Sonra bir tık.. Sil..
süpersin beşir....
aynen utkucum anna ile gelecek 50 özellikten biri de bu ....
bende bunu hevesle bekliyorum... anna symbian3'ü sağlam bir sistem yapacak... %33 hız bakalım nasıl bişe olacak
bide şeyi sorcam... 10 kadar uygulama yükleyince menü-uygulamalara girdiğimde kaydırırken kasıyor... bunu her seferinde yapıyor.. herkeste böylemi kasma olayı...?
Jomolocco
Üye
aynen öle kasıla kasıla tel bir hal alıyor. Geç yukleniyor hemen gelmiyor.
süpersin beşir....
bende bunu hevesle bekliyorum... anna symbian3'ü sağlam bir sistem yapacak... %33 hız bakalım nasıl bişe olacak
bide şeyi sorcam... 10 kadar uygulama yükleyince menü-uygulamalara girdiğimde kaydırırken kasıyor... bunu her seferinde yapıyor.. herkeste böylemi kasma olayı...?
süpersin beşir....