eSpi0n
Üye
-
Konu Sahibi
-
kaldırdıgın karttan çekilmesi gereken uygulama ücreti provizyonda beklerken kartı kaldırdıgın için hesabın dondurulmuş.
Denklemin kısa özeti:
(Bilerek veya bilmeyerek) Microsoft'a kazık atma girişimi = Kart hesabının dondurulması.
Çözümü=? (nedir?)
"İletişim"
adres varmı ulaşıbileceğim bildiğiniz?
ve böyle bir durumda nasıl ödenmemiş faturam olabiliyor =?
teşekkürler, şuan saat geç oldu ama yarın arayacağım.444 67 87 (444 MS TR)
Microsoft Türkiye destek hattını arayabilirsin. Tüm samimiyetimle soyluyorum gerçekten çok ilgileniyorlar.
Arkadaşım sanal kart oluşturup deneyebilir misin?arkadaşlar olmadı microsoftu aradım, biz yapamıyoruz nokia'yı arayın dediler, onlarıda aradım, sorun karttadır dediler,ama sorun kartta değil başka bir kart eklerkende 6 hane giriyorum, sonra 2 secenek cıkıyor ''bu kartı uygulama satın almak için kullan''ı tıklıyınca yine o hatayı alıyorum yardım edin(( ne yapmam gerekiyor
Arkadaşım sanal kart oluşturup deneyebilir misin?
daha net anlatmam gerekirse aynen şöyle oluyor modern combat 4 satın al a basıyorum ,ödeme yöntemi secine geliyor ekle diyorum direkt hata hesabınız kilitli yani o ss hatası mı alıyorum
daha net anlatmam gerekirse aynen şöyle oluyor modern combat 4 satın al a basıyorum ,ödeme yöntemi secine geliyor ekle diyorum direkt hata hesabınız kilitli yani o ss hatası mı alıyorum
işte sorun da orada
microsoft hesabin donduruldugu icin o hatayi aliyorsun. Telefonu sıfirlayıp başka bir microsoft hesabiyla oturum acarsan sorun yaşamazsin. Fakat mevcut hesabinla satin aldigin uygulamalarini yukleyemezsin.
dostum teamviewer ile hesabına birlikte bir göz atababilir miyiz?işte sorun da oradasatın aldığım uygulamalırı hala kullanıyorum şimdi niye hava yere onlara bidaha para veriyim ki? Haksız mıyım? (microsofta ayıp gerçekten de bir hata koduyla birlikte müşteriyi böyle mağdur bırakıyor... ( ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?