İpucu Uygulama Satın Alamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

capkino06

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama Satın Alamıyorum
Arkadaşlar kart bilgilerimi felan giriyorum ama şu hatayı alıyorum :

Ödeme yöntemi için yetki alamıyoruz. Lütfen bilgilerin doğru olduğundan emin olun veya farklı bir ödeme yöntemi kullanın. bu iletiyi almaya devam ederseniz, lütfen finansal kurumunuza başvuru diyor.

Bilgilerim doğru eminim defalarca girdim hep aynı sonuç. ben mi yanlış yapıyorum nasıl yapılıyor bu yardımcı olursanız sevinirim.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
bankanı arayıp durumu anlat onlar halleder. Kredi kartın mail order işlemlere kapalı.

capkino06

Üye
    Konu Sahibi
bankanı arayıp durumu anlat onlar halleder. Kredi kartın mail order işlemlere kapalı.

kredi kartı değil ama maaş kartı ondan fark eder mi? birde o işlemi internet üzerinden ben açamaz mıyım? internet şifrem felan var ama.

n000k

n000k

Üye
kredi kartı değil ama maaş kartı ondan fark eder mi? birde o işlemi internet üzerinden ben açamaz mıyım? internet şifrem felan var ama.
maaş kartı veya kredi kartı.. fark yapmaz müşteri hizmetlerini arayıp açtırabilirsin.. internet üzerinden kendin açamazsın diye biliyorum ben.

capkino06

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
maaş kartı dediğiniz hesap kartı oluyor sanırım, malesef hesap kartları olmuyor kredi kartı olmak zorunda

kurtoglu00

kurtoglu00

Üye
maaş kartlarında cv kodu olmuyor kredi kartı lazım

capkino06

Üye
    Konu Sahibi
ya mevduat hesabı gibi istersem esnek hesap açtırıp kredi kartı olaraksa kullanabiliyorum.

kurtoglu00

kurtoglu00

Üye
:blink:anladık ta kartın arka kısmında 3 haneli cv kod var bu kodu cüzdan bölümünde yeni kart tanımlarken girmek gerekiyor yoksa olmuyor eksik bilgi girmiş oluyorsun bu yüzden sana kredi kartı lazım kredi kartı bilgilerini girip müşteri hizmetlerini arayıp mail order i açtırmak lazım ( ali kemalin dediği gibi) anlatabildim sanırım

capkino06

Üye
    Konu Sahibi
o cv kodu var o orderi açtırırsam olur sanırım

Takipçi Satın Al

Üst Alt