Uygulama uygulama güncelleme bildirim gelmiyor??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ciwano0114

Üye
    Konu Sahibi
uygulama güncelleme bildirim gelmiyor??
Yüklediğim Market uygulamalarına güncelleme geldiğinde bildirim çubuğuna gelmiyor sadece telefonu kapat aç yaptığım da güncelleme oluyor. bildirim çubuğuna gelmesi için ne yapmalıyım? tsk

skywalker06

skywalker06

Üye
Yüklediğim Market uygulamalarına güncelleme geldiğinde bildirim çubuğuna gelmiyor sadece telefonu kapat aç yaptığım da güncelleme oluyor. bildirim çubuğuna gelmesi için ne yapmalıyım? tsk
Google playden sol düğmeye basıp ayarları açıp ordan ayarlayabilirsin

ciwano0114

Üye
    Konu Sahibi
ayarlara girdim şu ayarı işaretledim ; bildirimler (indirdiğim uygulama ve oyunlarla ilgili güncellemeleri bana bildir )
bu durumda uygulamalara güncelleme geldiğinde de bildirim çubuğuna düşmesi gerekmiyor mu? halbuki güncelleme gelmiş bana bildirmiyor??

Superfan

Superfan

Üye
ayarlara girdim şu ayarı işaretledim ; bildirimler (indirdiğim uygulama ve oyunlarla ilgili güncellemeleri bana bildir )
bu durumda uygulamalara güncelleme geldiğinde de bildirim çubuğuna düşmesi gerekmiyor mu? halbuki güncelleme gelmiş bana bildirmiyor??

Uygulamanın sayfasında bir takım seçenekler olabilir.Onları kontrol et.

ciwano0114

Üye
    Konu Sahibi
yok olmuyor kardeşim bütün ayarları yaptım. yeni bir uygulama güncellemesi geldi bana bildirmedi?????

ciwano0114

Üye
    Konu Sahibi
yardım edecek yokmu

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bazi uygulamalari gostermiyor .
Sorun etmemek gerek.

yakupb03

yakupb03

Üye
sizin market'in sürüm kaç'a kaç

ciwano0114

Üye
    Konu Sahibi
3.10.10 sürüm. . anlatabildim mı acaba sorunu; yüklü bir uygulamaya yeni güncelleme gelince tele bildiri gelmesi gerekmiyor mu ki ayarlar da bildiri ayarını işaretledim. . halbuki ki ya teli kapat aç yapınca yada Market yüklü uygulamalar kısmına girince güncellemeleri görüyorum. .

yakupb03

yakupb03

Üye
aynı sorun ve sürüm bende'de var eskiden güncellerdi kendi şimdi aynen öyle elle guncelliyosun sorun sende değil bence sürüm'de bende de aynı sorun var

ekinoks_26

ekinoks_26

Üye
serviste yazılım güncelleştirmesi yaptır yazılımsal olabilir

ciwano0114

Üye
    Konu Sahibi
tele yeni güncelleme bekliyoruz bu ve benzeri hatalar giderilir güncelleme ile belki. ama güncelleme ne zaman gelecekse artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt