uygulama erişmek istiyor izin verin yazısına bir çözüm????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
uygulama erişmek istiyor izin verin yazısına bir çözüm????
arkadaşlar bu uygulama güvenli değil bilgilere erişmek istiyor izin veriyormusunuz yazısı sürekli çıkıyor bunun bir çaresi yokmu deli etti beni yaaa:@

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Da®kness

Da®kness

Üye
Kullandığın program nedir? Dosya yöneticisi Java bir uygulamamı?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bir çaresi yok kardeş java tabanlı telefonlarda böyle..

Hellboy®

Hellboy®

Üye
uygulamaya sol tıkla (seçenekler) sonra gel uygulama erişimi/veri iletişimi/veri ekle ve düzelt/ her zaman sor de oradaki bütün ayarları öyle yap dediğin gibi bundan kutulamazsn her zaman sorar (dediğimi yaparsan uygulama erişim yok demez )
sğrekli soruyorsa o mp3 programıdır genelde onlar oyle yapar ve dosya yöneticiler

Da®kness

Da®kness

Üye
uygulamaya sol tıkla (seçenekler) sonra gel uygulama erişimi/veri iletişimi/veri ekle ve düzelt/ her zaman sor de oradaki bütün ayarları öyle yap dediğin gibi bundan kutulamazsn her zaman sorar (dediğimi yaparsan uygulama erişim yok demez )
sğrekli soruyorsa o mp3 programıdır genelde onlar oyle yapar ve dosya yöneticiler

Bütün bunlardan kurtulmanın yolu burada...
http://www.maxicep.com/s40-ve-java-...u-garantili-resimli-anlatim-burda-236969.html

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
kullandığım dosya yöneticisi ve tt pot programı sürekli aynı uyarıyı veriyor bende sıkılıyorum kapatıyorum :)
seçneklere giriyorum ama diğer seçenekler pasif yinede soruyor:(
yorumlarınız için hepinizie çok teşekkür ederim bu arada :)

--------------- Ekleme ---------------

teşekkür ederim bilgi için kardeş eyw.telefonun garantisine bi etkisi varmı peki bu olayı yapmanın??

Da®kness

Da®kness

Üye
Arkadaşım ben 6300 da yaptım. Garanti konusuna gelince izinler tekrar aktif edilebiliyormu bilmiyorum. Tsubasa ya özel mesaj ile merak ettiklerini sor. Garantiye bir etkisi olacağını sanmıyorum. Sonuçta Software updater gibi programlarla yeni yazılım yazılım yükleme gibi bir seçenek kullanıcılara sağlanmışsa buda bir sorun yaratmayacaktır. Konuyu çok iyi incele. Şebeke erişimi kısmınıda anlamışsındır umarım... iyi geceler.

Hellboy®

Hellboy®

Üye
uyarıyı vericektir dedigim gbi yaparsanız uygulama erişimi yok sayıldı uygulama erısım yok gbi uyarılar almazsınız konu içinde de verilmiş zaten çözümü

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
hmmm bi denerim bunları olmazsa burdayız yine sonuçta :)

degerli43

degerli43

Üye
garantiye bi etki yapmaz izinler tekrar aktif edilebilir. Java TCKyi Off yaparsanız tekrar izin ister. Da®kness e teşekkürler.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
kardeş telefonun ram'ini de artırabilirmiyiz acabayaa bu şekilde. bazı uygulamalarda outOfMemoryy tarzı hafıza yetersiz diye uyarı verip kapatıyor programı. bunun bir çözümü varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt