Uygulama durduruldu hatası

Sponsorlu Bağlantılar

sam7898

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama durduruldu hatası
Arkadaşlar Turkcell Maxiplus 5 telefonum var. Rootladım nova oyunu yükledim. Kısa bir süre oynadıktan sonra malesef nova durduruldu gibi bi hata veriyor . diğer bikaç oyunda da oluyo. neden kaynaklanıyo olabilir ?

Heroata

Heroata

Üye
Yeni bi apk dene bklm :)

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

raconkesen

Üye
Arkadaşlar Turkcell Maxiplus 5 telefonum var. Rootladım nova oyunu yükledim. Kısa bir süre oynadıktan sonra malesef nova durduruldu gibi bi hata veriyor . diğer bikaç oyunda da oluyo. neden kaynaklanıyo olabilir ?

aynı sorun bendede var htc desire c ede ilk bölümde veriyor hatayı galiba cihaz desteklemiyor :/

Buğra

Buğra

Admin
telefonda ram sıkıntısı olabilir bunun çözümü için rootladıktan sonra cihazdaki gereksiz uygulamaları silin ve cihazınıza uygun apk deneyin

Heroata

Heroata

Üye
Ha bir de uygulama hatali olabilir.

ornegin uygulamanin ses kayit butonu var fakat apk veya datasinda ses kayit ozelligi yok. O zaman uygulamayi kapatir

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar Android telefonlarda oyunun kapanması genelde RAM kullanımının fazla olmasından yani telefonun RAM'e çok yüklenmesinden oluyor. Advanced System Killer adlı programı yükleyip deneyin. Birde sesi kısıp oynayın.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
arka planda çalışan dosyaları kapatıp mobil care programıyla oyunu daha kalıteli oynayabilirsiniz

Takipçi Satın Al

Üst Alt